09-02-2022 Розваги 111

Стало відомо, коли вийде мультсеріал «Люди Ікс '97» та скільки буде серій

Люди Ікс '97

Продюсери-консультанти майбутнього мультсеріалу «Люди Ікс '97» Ерік та Джулія Леволди розповіли, коли чекати на прем'єру і скільки буде серій в 1 сезоні.

«Люди Ікс '97» стануть прямим продовженням анімаційного шоу «Люди Ікс» 1990-х, над яким працювали Леволди. Нам розкажуть про події, що сталися невдовзі після фіналу «Людей Ікс».

Новий проект Marvel, напевно, буде знятий у дусі оригіналу. Проте Леволди дали зрозуміти, що автори будуть мати нові ідеї, які освіжать франшизу. Так, у розмові з блогером Джастіном Андервудом продюсери сказали, що автори «Людей Ікс '97» віддадуть пошану оригіналу і при цьому знімуть сіквел якось по-своєму.

Леволди зазначили, що мультик створюють із великою любов'ю до «Людей Ікс» 90-х. Також продюсери розкрили, що прем'єра «Людей Ікс '97» відбудеться в середині 2023 року, а в 1 сезоні буде 10 епізодів.

Ось слова Еріка Леволда: «Я вважаю, у першому сезоні буде 10 епізодів, він вийде в середині наступного року». Ерік Леволд також підтвердив, що у «Людях Ікс '97» буде оновлено образи персонажів. За його словами, дизайни костюмів стануть симпатичнішими: «Це те саме, але трохи модернізоване, трохи красивіше. Грошей на все витрачено вп'ятеро більше».

«Люди Ікс '97» розкажуть про нові пригоди мутантів із оригінальної версії. У мультсеріал повернуться Росомаха, Джин Грей, Шельма, Звір, Нічний Змій, Містер Злидень, Гамбіт, Джубілі та Шторм.

Шоураннером «Людей Ікс '97» виступить Бо Де Майо («Відьмак», «Первородні»).

Покаже мультик Disney+.


Читати також