​До редакції «Дождя​» прийшли поліцейські

​До редакції «Дождя​» прийшли поліцейські. Останні новини в Украні. Війна в Україні 2022

До редакції телеканалу «Дождь» у Москві прийшли поліцейські. Про це повідомили журналісти.

«До редакції "Дождя" прийшли двоє поліцейських. Один із них у формі, другий — у цивільному. Вони чекають на приїзд юриста», — йдеться у повідомленні. З якою метою прийшли співробітники поліції, поки що не відомо.

Оновлено. Поліцейські принесли два попередження про неприпустимість розповсюдження екстремістських матеріалів через ЗМІ, повідомляється у телеграм-каналі "Дождя". У документах вказана адреса ютьюб-каналу "Дождя", але матеріали, які викликали претензії, не згадуються. Як передбачає редакція, це може означати, що влада вимагає видалити ютьюб-канал видання.

1 березня Генпрокуратура вимагає заблокувати сайт «Дождя» за поширення нібито недостовірних даних про російську «спецоперацію» в Україні. 3 березня гендиректор телеканалу Наталія Сіндєєва повідомила, що "Дождь" припиняє роботу.

Телеканал «Дождь» віщав з 2010 року і раніше не переривав роботу, незважаючи на тиск російської влади. Зокрема, телеканал витримав відключення від найбільших кабельних та супутникових операторів у 2014 році та оголошення «іноземним агентом» у 2021-му.


Читати також