Український співак Michael Yean презентує свій перший сингл Особлива леді

перший сингл Особлива леді

Український виконавець Michael Yean розповів про яскравий образ жінки та почуттів до неї, в своєму першому синглі під назвою “Особлива леді”.

      Український виконавець Michael Yean презентує свій перший сингл «Особлива леді, в якому описує почуття невимовного кохання і його проявів в уособленнях образу саме тієї особливої леді, про яку був написаний текст та чуттєва мелодія в стилі funk (r-n-b soul), приправлена нотками 80-х, та невеликим речитативом в кінці, в моменті кульмінації, де найбільший прояв почуттів, які лунають в голові саме тоді, коли ти кохаєш.

      Насамперед я хочу передати ці почуття і слова в них для кожної жінки/дівчини, адже кожна особлива по своєму, хоч напевно не всі чують ці слова так часто як мають. В ньому ж, синглі «Особлива леді» я хочу своєю вірою в її кохання, яке має протиріччя, допомогти повірити їй в те, що все недарма, і що вона не зможе відштовхнути ці прекрасні стосунки, попри те що незгоди іноді лякають людину перед новими горизонтами, і я вірю що кохання це найвища цінність та насолода в нашому існуванні).

       Кожною ноткою і словом я хочу доторкнутись до найбільш прихованих, потаємних струн душі всіх леді нашої країни.


Читати також