Молодий гурт з Тернополя KILL! KILL! KILL! презентував дебютний EP

KILL KILL KILL

KILL!KILL!KILL! — гучна назва молодого колективу з Тернополя

KILL!KILL!KILL! презентує дебютний EP "D.O.A.", в який увійшло три нові треки: Zombie boy, I fight my dog, Lonely girl. Цей реліз був створений та записаний в Тернополі, роботу над ним було розпочато ще до війни.

Трек Zombie boy був написаний під враженням від смерті рідних людей.  Під час війни, співак зустрів свою дівчину, яка була евакуйована з Київської області до Тернополя, і приїхала разом з собакою до Тернополя. Трек I fight my dog, це пісня про нове життя та про любов під час війни. Окремо в промоції треку артист піднімає питання безпритульних тварин. Lonely girl це трек наче прощання з минулим життям, в якому ми відпускаємо людей з якими розійшлись шляхи.

KILL!KILL!KILL! презентує дебютний EP "D.O.A."

Автор пісень зазначає: "Я дуже емпатична людина і розумію, що зараз я перебуваю у відносній безпеці, тому мені здається нечесним писати треки про жахи війни, бо я бачив найменше, але цей реліз в будь-якому разі дуже важливий для мене, бо це спроба адаптуватися і створювати якісну музику родом з України. Я люблю музику, і я хочу подарувати українським слухачам щось цікаве.".

Ідеї про проєкт були ще у 2017 році, 15 листопада 2020 році — була записана перша демка, а ось в жовтні 2022 року під звуки повітряних тривог ми презентуємо повноцінний дебютний реліз.


Читати також