Українські військові - нові супергерої

Українські військові - нові супергерої

Вдячність силам ППО набула нового значення: ROMOZA новою піснею закликає довіряти професіоналам

Роман Гороховських, що співає під псевдонімом ROMOZA, презентує свій другий сингл після повномасштабного вторгнення рашистів. Головна тема пісні: війна, ЗСУ та їх підрозділ -  ППО, завдяки їх роботі українці щодня кажуть “слава богу”.

Основна тема пісні “Працює ППО” - вдячність до Сил Протиповітряної Оборони за їхню щоденну працю, завдяки якій Україна тримається у важкій боротьбі. Це весела пісня про сумні речі: так, Україні важко, ворог жорстокий та підступний, але українці не втрачають віри та оптимізму, та роблять все можливе для перемоги, що обов'язково настане.

Працює ППО

“Вперше не втримався та виклав пісню в YouTube одразу як її придумав - це відбулось 11 жовтня, невдовзі після наймасштабнішої повітряної атаки ворога на територію України, коли більш ніж половину ракет ворога було збито силами ППО. З того часу людожерська нечисть робила нам “веселі понеділки” й не тільки, руйнуючи нашу енергетичну інфраструктуру. Як і минулий реліз “Просто хороші люди”, пісня абсолютно чорно-біла: є хороші українці, вони виборюють у ворога своє майбутнє. Але настрій більш агресивний: більше ненависті до ворога та впевненість в тому, що всі спроби ворога зламати українців - абсолютно безглузді”, - розповідає ROMOZA.

Всі бійці наших збройних сил та ППО - це українські супергерої, які щодня ризикують своїм життям для оборони країни та рятують мирних жителів від окупантів. Не дивуйтеся, якщо MARVEL або DC зроблять замість Капітана Америка -  нового супергероя Капітана ЗСУ. Саме оборона рідної батьківщини - це рушійний механізм, який після Майдану та початку війни 2014 року, знову об’єднав українців і показав всьому світу: українці можуть гризтися між собою, але якщо справа стосується оборони країни, ми не стаємо страусами - ми прайд сильних та зубатих левів, який нищить “другу армію світу”.

“Люди часто дякують богу, коли з ними відбувається щось добре. Але найчастіше перш за все потрібно дякувати людям, які зробили це добре своїми руками. Так, поки йде війна, ми не знаємо імен багатьох захисників, тим паче коли йдеться про ППО, бо навіть їх місце знаходження ніхто не має знати, проте музику спинити неможливо - сподіваюсь, що захисники почують ці слова вдячності. Віра в Бога допомагає, але віра без дії не врятує - то ж віримо у ЗСУ та допомагаємо ЗСУ”, - закликає ROMOZA.

Нагадаємо, влітку виконавець презентував свій перший сингл у 2022 році “Просто хороші люди” - це пісня для українців, які кожен на своєму місці наближають перемогу, та для всіх, хто підтримує Україну у боротьбі з російською агресією. А ще - для тих, хто народиться та буде жити в Україні вже після перемоги, щоб знали, як все було.


Читати також