NEOZORI переконані - сучасна українська музика може стати трендом по всьому світу

Новий реліз Покоління сталі.

Новий реліз Покоління сталі.

Відчайдушна війна люто розгорнулась не лише за нашу землю і свободу, а й за культуру! Новий реліз "Покоління сталі" від NEOZORI

Neozori презентують новий сингл "Покоління сталі" з присвятою сучасній і майбутній генерації. Музика як зброя! Інформаційний і культурний фронт України міцнішає, лунаючи на всі голоси.

Відчайдушна війна люто розгортається не лише за нашу землю, ресурси і свободу, а й за культуру! В якому майбутньому ми опинемось? Відповідні ментальні зв'язки зображено в музичному відеоряді до нового синглу. Україна завжди була епіцентром великих історичних подій і тектонічних зсувів, які в подальшому впливали на розвиток всього світу.   

Через багато століть випробувань суспільство зазнає неминучої трансформації. Пробиваючись крізь розпечені сплави сталі, наш загартований генетичний код і мереживо свідомого єднання формують нову потужну генерацію! Покладені на жереб зусилля і стійкість викристалізують безцінні здобутки, що врешті піднесуть соціум до тріумфальних вершин.  Реліз треку ""Покоління сталі" став справжнім викликом у надскладний суворий час! Очевидно, кожен з нас у свою чергу сповнився новою силою і витривалістю!  

Яким виявиться наше майбутнє через зв'язок поколінь? Нам з вами випало творити велику історію прийдешнього світу.

Музичний симбіоз Neozori увібрав в себе елементи синтроку та ньювейву. Кожна композиція - калейдоскоп, через який просочується спектр електронних гармоній і живих інструментів.  Запрошуємо послухати збірку на стрімінгах та Youtube.


Читати також