Lety: Трек під який хочеться летіти вдалечінь

Lety. OLEKSANDRA, Alexander Hotra

Alexander Hotra  разом із Oleksandra презентували нову композицію під назвою Лети.

Ось, що самі виконавці розповідають про свій тре.

В житті кожної людини настає момент, коли просто хочеться зупинити всю планету, розправити свої крила, злетіти над небокраєм, і плисти по морю з хмар туди, де не буде переживань, проблем, болю, страху... Туди, де кожен з нас зможе залишитись наодинці з собою, у своїй тихій гавані. Туди, де ми по-справжньому зможемо віднайти себе та поринути в мирну і безтурботну душевну гармонію. Саме такий стан ми хочемо передати нашим слухачам через свою нову роботу під назвою "Lety". Тож любий слухач, відклади всі свої справи, зупини всесвіт та лети! Лети догори, де тебе ніхто не зможе знайти...

Довідка про виконавців

Alexander Hotra - електронний музикант, музичний продюсер. Розпочав свій творчий шлях у 2018 році. За цей час випустив треки на багатьох українських та закордонних лейблах. В ротації на таких радіостанціях як: Lounge FM, Діва Радіо, Яскраве Радіо, Радіо Сковорода, AFX Radio, KISS FM. Трек "Не бійся тиші" зайняв друге місце в ТОП 10 кращих танцювальних треків 2021 року, по версії KISS FM.
 
Oleksandra - Леся Зубак, уродженка Києва. Раніше була відома, як вокалістка гурту SEASONS, а також бек-вокалістка гурту Vivienne Mort. В 2021 році розпочала сольну кар'єру з піснею "Mavka".

Читати також