Українська виконавиця Kira Kazko презентувала свій дебютний сингл

виконавиця Kira Kazko презентувала свій дебютний сингл

Пісня “piano(ми), п’яними” інтригує навіть ще до самого прослуховування за рахунок цікавої гри слів, в якій кожен може знайти своє трактування, або прихований сенс.

Ця композиція є результатом досить тривалого процесу розвитку виконавиці від  записів на диктофон які вона презентувала тільки своїм друзям, до свого першого студійного запису який наважилась презентувати усім.

Перші рядки цієї пісні Kira написала незадовго до початку повномасштабного вторгнення в Україну, проте слова, та тема розлуки набувають нового сенсу саме зараз, та кожен може в них відшукати свою маленьку історію.

Кажучи про те що надихнуло її на написання, це спогади про безтурботні літні дні. Саме з теплим літнім сонцем в неї асоціюється печиво, яке пронизало собою всю пісню. Саме цей імбирно-вівсяний запах повертає ліричного героя у минуле, де вона колись була по справжньому щаслива зі своїм коханням, але похмурі сірі небеса ніби повертають  її до суворої реальності, де залишаються лиш спогади.

Варто також звернути увагу на обкладинку, яка можливо з першого погляду не настільки очевидна за своім змістом. Ця фотографія у співачки асоціюється з особливими спогадами, проте з якими, можна визначити лише після прослуховування пісні.


Читати також