Pain In Solitude випустив новий трек

Pain In Solitude. Хтось тебе з'їсть

"Хтось тебе з'їсть!" - експериментальна робота львівського музиканта Pain In Solitude, яка стала також першим треком виконавця, на який створено кліп.

Життя - річ непередбачувана, тим більше в сьогоденних реаліях. Можна будувати плани, розробляти стратегії на майбутнє, що завгодно, проте завжди є безліч факторів, про існування яких ми можемо навіть не здогадуватись. Хтось десь не затягне гайку у якомусь механізмі, хтось не перевірить чи належним чином закріплено вантаж, а чийсь домашній кіт випадково зачепить горщик з квіткою на балконі дев'ятого поверху... Хтось тебе з'їсть! Завжди доля чатує у вигляді сотень образів, намагаючись обірвати й без того коротке життя. А навіть якщо їй це не вдається, завжди можна зачекати пару десятків років, доки людина підкоряючись природньому плину речей сама не опиниться в її оскаленій пащі.

Після попередніх треків виконавця присвячених героїзму міста Харкова, спаленню москви небесним месником, та великому українському птаху "Мрії", нова композиція більше фокусується на роздумах автора про життя та людську долю.


Читати також