Прем’єра нового синглу співачки MARIANA - Unconditionally

Прем’єра нового синглу співачки MARIANA - Unconditionally

Відбулась прем’єра нового синглу співачки MARIANA - “Unconditionally”. Пісня доступна в YouTube та вже у ротації на радіостанціях. На музичних платформах трек з’явиться 4 грудня, у день народження співачки.

«Ми готували прем’єру «Unconditionally” ще на початку року, я якраз збиралась записати вокал і відправити його для завершення роботи над піснею, коли 24 лютого, з повномасштабним вторгненням росії в Україну, життя змінилось безповоротно».

- ділиться MARIANA.

«Ця пісня не про війну, не про ненависть і злість, яку я відчуваю через смерть і тортури, які принесли росіяни на нашу прекрасну, вільну, сильну і незалежну українську землю. Ця пісня про безумовну любов, яка не шукає причин і виправдань. Моя ціль - створення якісного українського контенту для того, щоб дати слухачам у будь якому куточку світу можливість вибирати із ще більшої кількості української сучасної музики. Дякую людям які мене надихають і вірять в мене, дякую Остапу Панчишину за чергову неймовірну співпрацю».

Unconditionally - англо-україномовний трек, п’ятий сингл з дебютного альбому співачки “Ukrainian heart and soul”. Пісні з майбутнього альбому доступні на всіх музичних цифрових майданчиках, а також на NFT ринку OpenSea.

Зараз не час для святкувань, - впевнена Mariana, і прем’єра моєї пісні не виняток. Але цей час настане завдяки ЗСУ і кожному із нас, в наших руках  наближення такої бажаної і довгожданної Перемоги України.


Читати також