Співачка Юлія Думанська презентує нову пісню Коли закінчиться війна

Співачка Юлія Думанська презентує нову пісню Коли закінчиться війна

4 листопада українська співачка Юлія Думанська представить слухачам нову пісню “Коли закінчиться війна”. Останні пісні «Я би чекала» , «Наворожи», «Залишимось вільними», «Мріяла» звучать на Польских хвилях вже не один місяць.

"Коли закінчиться війна” – пісня про довгоочікуваний День Перемоги, про день, на який ми всі чекаємо, про наші щоденні молитви за кожного Українського захисника, кожну родину, за кожного, кого у нас назавжди забрала війна, за кожного, хто залишився без домівки, за Україну і Українців. Це про сенси нашої незламності і віри у перемогу України, подяка воїнам, які щоранку нам дарують можливість прокидатися. На пісню «Коли закінчиться війна» відзнято відео кліп, у якому режисер відобразив наше сьогодення, передав весь біль, всю реальність, яка не минула жодного Українця.

Пісня «Коли закінчиться війна» з першого прослуховування поцілила прямо в серце. Тому я вирішила показати цю композицію своєму чоловікові і порадитись, так як завжди прислухаюсь до його думки, йому також сподобалась душевність цієї пісні, тому і вирішила записати й відзняти кліп.

Пісня потрапила у повну ротацію на радіостанціях України, а кліп стрімко набирає перегляди на YouTube.


Читати також