Співачка ANA VA презентує життєвий сингл «Буде тільки краще»

Співачка ANA VA. сингл «Буде тільки краще»

Українська співачка ANA VA презентує новий сингл «Буде тільки краще», в якому розповідає свою історію та переживання, які знайомі зараз кожному українцю. Сингл «Буде тільки краще» — це ранкова мантра, яка дарує легкий та позитивний настрій на день.

24 лютого - це день, який розділив наше життя на «до» і «після», змінивши нас як морально, так і ментально. Гортаючи галерею фото в телефоні, ми часто ностальгуємо за життям, яке було до повномасштабної війни. Дуже важко прийняти за реальність наше нове сьогодення,  як і прийняти за факт те, що як було, вже не буде ніколи. Та кожен з нас має знайти в собі сили йти далі, не зважаючи ні на що й жити новим життям.

«Довго ми не дозволяли собі просто посміхатися без докору сумління, ділитися радісними моментами. Довго не дозволяли собі жити далі. Ця пісня про віру. Я хочу, щоб кожен проживав свій день з непохитною вірою у своє краще майбутнє»,

— коментує ANA VA.

Всі ми зараз знаходимось в стані повної невідомості за своє майбутнє, нас усіх тривожать однакові думки: «що буде далі?», «яким буде моє “після”?». Всі проживаємо схожі гойдалки: то піднесення, то спад, то впевненість, то тривога, то сміх, то сльози. «Буде тільки краще» може стати для кожного українця чудовим саундтреком завтрашнього дня з надією у світле та краще майбутнє.

«Цим релізом я хочу нагадати, що все, що ми вважаємо за проблеми — це пил, допоки в нас є життя, новий ранок. І ми не маємо права відмовляти собі в щасті, в мріях. Коли як не зараз?»,

— розповідає ANA VA.

Навіть в найкризовіші моменти, ми маємо не втрачати віру в те, що в будь-якому випадку, попереду нас чекає тільки найкраще!


Читати також