«Тобі так личить ця осінь» слухаємо новий тікток-хіт To Eternity

«Тобі так личить ця осінь» слухаємо новий тікток-хіт To Eternity

To Eternity уже можна назвати головним відкриттям року в українській попмузиці. Почавши випускати записувати тіктоки на свої демо треків, він здобув неабияку популярність: важко знайти людину, яка не чула «Несмачний мед». Ця пісня набрала понад мільйон прослуховувань на Spotify, з нею зняли понад 100 тисяч відео у тіктоці.

Наразі Даніїл Отуоньє представляє нову пісню — «Осінь», яка має потенціал наздогнати дебют — ще до релізу під неї зняли понад 10.000 відео у тіктоці.

На відміну від попередніх синті-попових динамічних релізів,  «Осінь» є легким та затишним r’n’b, яке хочеться слухати, загорнувшись в плед з чашкою гарячого какао. Але у пісні To Eternity продовжує поєднання української та англійської мов, створюючи свій оригінальний стиль.

У тіктоці Даніїл заявляє, що може писати пісні ледве не щодня. І судячи з його телеграм-каналу, куди артист викладає демки та кавери, це справді так.

Нагадуємо, To Eternity — український музикант з нігерійськими коренями, який захоплює український тікток легкими та чіпкими попхітами. Візитівка артиста — трек Несмачний Мед, який набрав мільйон прослуховувань у Spotify та кілька мільйонів переглядів відео з пісню у TikTok. Наразі артист займається записом свого дебютного альбому, який планує випустити незабаром випустити. Тизерами треків із майбутнього релізу він активно ділиться зі своєю аудиторією в TikTok та Telegram.


Читати також