Прем'єра! Кліп гурту Флайза на пісню Мої крила

Прем'єра! Кліп гурту Флайза на пісню Мої крила

Мої крила – третя пісня гурту Флайза, написана у часи широкомасштабного вторгнення росії. Вона була створена під емоціями від жахіть, які пережила Україна в Бучі, Ірпені, Бородянці, Андріївці та інших населених пунктах. Весь світ тоді сколихнувся від побаченого. Зрештою, звірства загарбників на цьому не завершились, а отже і ми не маємо права мовчати та забувати про це. Дякуючи нашим Збройним Силам ті території тепер звільнені. Проте роботи ще непочатий край. В тому числі і у митців.

Текст пісні та мелодія просто вилились на аркуш і у диктофон завдяки творчим посиденькам Тіми та Дмитра Кухарука – давнього приятеля гурту Флайза. А вже згодом у домашніх умовах відбулось накопичення усіх матеріалів. Зведенням, правками аранжування та мастерингом треку займався ще один наш друг – гітарист гурту «Mad Heads» Стас "Red" Семілєтов на RedHome Studio. Користуючись нагодою, дякуємо вам, хлопці.

Відеокліп на пісню «Мої крила» зрежисував та відзняв Володимир Сущ. Молодий хлопець, який фактично сам придумав ідею відео та втілив її у життя. А допомогли із технічною реалізацією Володимиру ще два класних луцьких оператори - Назар Дубина та Max Fine.
Це відео ми вирішили присвятити Дані Дідіку, якого вбили через бажання бути українцем. І всім іншим дітям, які постраждали внаслідок повномаштабного вторгнення російської федерації (більше, ніж 1200 станом на 09.09.2022). Не забудемо, не пробачимо...


Читати також