Володимир Дантес назвав Богів Миру

Володимир Дантес назвав Богів Миру

Нещодавно у рамках «Культурного десанту» одним із героїв наших концертів на Донеччині став Володимир Дантес. 

«Культурний десант» — рух митців зі свідомою позицією, спрямований на емоційну підтримку тих, хто виборює перемогу у війні проти російського агресора. Метою проєкту є корегування морально- психологічного стану і підняття бойового духу українських воїнів. «Культурний десант» залучає до своїх концертів різноманітних українських культурних діячів задля виконання своєї цілі.

Відомий співак, який з початку повномасштабного вторгнення займається волонтерством, Володимир Дантес доєднався до заходів «Культурного десанту» і провів декілька, насичених виступами, дні майже «на нулі».

«Потрібно спілкуватися з тими, хто захищає країну, захищає мене і свою родину. Якщо я зможу за той невеликий час, поки спілкуюся з військовими, зробити так, щоб у них з‘явилася усмішка на обличчі, то нехай це буде моїм невеликим внеском і подякою їм. Під час концерту військові підспівують, слухають, знімають на телефон, поринають у свої спогади. Ми намагаємося поговорити про щось, до чого вони всі прагнуть — до мирного життя, повернення до близьких. Говоримо і про те, як вони обіймуть найближчих людей, як будуть їх цілувати», - розповідає Володимир Дантес. 

Під час свого виступу Дантес зізнався, що не хоче жити так, як до 2014 року, як до 24 лютого минулого року. Артист хоче бачити вже нову Україну і цим завдячує українським воїнам. 

«Багато хто називає українських військових Богами війни, але я скажу, що вони Боги миру, бо завдяки їм існує мир. Я щиро дякую за те, що вони роблять, за те, що дають можливість прокидатися сьогодні. Я відчуваю не просто вдячність до них, а й особливу любов», - зізнається Володимир Дантес.


Читати також