Багато відчули: DNK RomaNa про співчування та підтримку в часи війни

Багато відчули: DNK RomaNa про співчування та підтримку в часи війни

DNK RomaNa представляє нову пісню «БАГАТО ВІДЧУЛИ», яка присвячена звичайним людям України, що в XXI столітті відчули на собі всі страхи та жахи кривавої та нищівної війни.

“Минулої весни мені потрапило на очі фото - понівечений, спалений багатоквартирний будинок, а перед ним квітучі тюльпани. Наскільки це було дисгармонійно у мирному світі, наскільки кричуще під час війни. Війна та весна поруч, але водночас існують окремо одна від одної. І все ж таки, квіти натякають, що весна – вічна, а війна скінчиться і все відбудується. Тут відсутній будь-який пафос, лише співчуття всім нашим громадянам та надія на краще, надія на перемогу!” - ділиться Роман, соліст гурту.

Лаконічний текст пісні описує, як те, про що раніше було можливо побачити лише у кіно та прочитати в книгах, стало частиною реальності сотен тисяч людей, чия звичайна повсякденність перетворилась на боротьбу за виживання.  Усе це не зломило духу людей, а навпаки - згуртувало націю та об’єднало увесь свідомий світ. У фіналі пісні звучить гучне «Ще не вмерла…!!», яке символізує боротьбу, яка триває, за волю та незалежність України.

«БАГАТО ВІДЧУЛИ» - це болісно чесна пісня про життя, яка змусить кожного прислухатись до слів та зрозуміти, як важливо пам'ятати, шанувати та  допомагати тим, хто відчув на собі подих війни.

Читати також


up