Gravitsapa - експериментальна група зі Львова видала цифровий альбом Concert No1 '23.23' (For chamber duo with looper and Polivox)

Gravitsapa видала цифровий альбом Concert No1 23.23

23.02.2023 (один рік і один день після того, як путін перевів війну на новий етап) – доречна й відповідна дата для виходу альбому, основною ідеєю якого є еволюція свідомості в час війни.
Назва релізу Concert №1 "23/23" (For chamber duo with looper and Polivox) налаштовує слухача на відповідальне прослуховування непростої для розуміння й водночас фонової та мінімалістичної музики. Джерелом натхнення для альбому була творчість як авангардного композитора Джона Кейджа, так і експериментальна музика електронних груп Ramleh i Zoviet France.

Про групу

За шістнадцять років Українська група Гравіцапа пройшла творчий шлях від християнського альтернативного року через експериментальний мат-рок і пост-метал до самобутньої авангардної форми, яка важко піддається класифікації.
Група поєднує в собі два полюси напрямку: андеграундний і академічний, проповідуючи андеграундному середовищу концептуалізм і авангардність композиторської думки й, навпаки, неприборкану дикість і примітивізм стриманому академічному середовищу, та використовує музику як інструмент для введення слухача в змінені стани свідомості.

Читати також


up