ANGELA: нова Роксолана, яка підкорює світ

ANGELA: нова Роксолана, яка підкорює світ

Події 2022-2023 років зламали типові закони українського шоу-бізнесу та відкрили двері для нових артистів, які створюють власні правила гри та за основну цінність власного бренду вважають не славу, а користь для суспільства.

Українська співачка ANGELA успішно поєднує роботу в сучасній поп-музиці з соціальною та благодійною роботою. Артистка не займається разовими проєктами, а працює системно та масштабно, за що отримує не тільки подяки, а й нагороди від національних інституцій.

ANGELA активно почала розвивати кар'єру нещодавно, але в її творчій біографії вже є багато досягнень. Як успішна модель вона стала переможницею міжнародних конкурсів краси «ТOP 50 MOST BEAUTIFUL FACES WORLDWIDE 2023» та отримала особливу нагороду від редакції міжнародного глянцю Topcity.

Цієї весни співачка презентувала свій новий україномовний сингл «Твої очі». Звісно, зірка не може ігнорувати теми, пов'язані з повномасштабною війною, але вона принципово відходить від будь-яких проявів «байрактарщини»: «Спасіння від війни потрібно шукати в коханні. Пісня заряджена заспокійливим оптимізмом, довірою один до одного, як повинно бути в здорових та міцних стосунках», — розповідає про трек ANGELA.

Хоча співачка працює в жанрі сучасної популярної та танцювальної музики, її трек лірично продовжує традиції української жіночої лірики: «Кожен проходив свій шлях кохання. Однак забути очі коханої людини неможливо. Ця пісня про жінку, про її потреби, про її проблеми, про її відчуття, про її радощі та горе», — розповіла артистка.

Реліз треку «Твої очі» збігся ще з однією важливою подією. ANGELA була нагороджена Орденом «За громадянську доблесть». Артистку відмітили за громадянську мужність, патріотизм, активну благодійну та громадську діяльність, самовіддане служіння  Українському народу. Ця нагорода є не першою в біографії артистки, яка раніше стала лауреаткою орденів «Свята Софія» та Королеви Анни «Честь Вітчизни» заснованих  міжнародною громадською організацією «Асамблея ділових кіл».

Трек «Твої очі» відкрив новий етап в кар'єрі артистки, яка стає новою суперзіркою: «Я дуже вдячна своїм давнім і вірним українським друзям за мелодію та ліричний жіночий текст, а також музикантам Сергію Кузнєцову та Андрію Хорисенко, які написали цю мелодію спеціально під мій голос. Це дуже особливий для мене реліз. Я пишаюся цією роботою», — розповідає  ANGELA.


Читати також