«Алло! Як ти?» - дзвінок, що кожен день, невпинно, лунає в кожного українця

Алло Як ти. Марго Даманска

Марго Даманска - українська співачка, блогерка випускає нову пісню "Алло! Як ти?", яка кардинально відрізняєтся від колишньої творчості. Марго співаючи хотіла розділити біль українських жінок, родин, які чекають додому своїх рідних.

"Алло! Як ти?", - дзвінок, що кожен день, невпинно, лунає в кожного українця. Мільйони повідомлень не дійшли до адресатів, сотні тисяч дзвінків залишились без відповідей … покинуте життя, біль, страх витіснили звичну реальність, підмінивши найгіршим сценарієм. Війна відібрала в нас близьких, коханих, рідних. Пісня розповідає про внутрішній діалог, процес усвідомлення нової реальності, і при цьому, розділяє почуття безперестанного відголосу душевного переживання за те, як ти, «ти» - для кожного свого.

Ця нещадна війна, яка забрала у нас життя, забрала у нас те що ми будували роками. В черговий раз війна підійшла в притул до нашої родини.. Саме в той день, коли ми з командою завершили роботу над піснею. Співаючи її, я хотіла розділити біль українських жінок, родин, які чекають  додому своїх рідних – хвилюються, тому що я сама знаю як це. Та  я не очікувала, що цей день переверне мій світ. Я здригнулась від дзвінка.Найдорожча людина з моєї родини,  рідний дядько загинув від ворожої кулі росіян.

А тим часом співачка готує новий матеріал, який зʼявиться разом з її блогом де вона показує своє нове життя. Чекати залишилося недовго! 


Читати також