Прем’єра: Я Твій Наркотик. Quest Pistols

Прем’єра: Я Твій Наркотик. Quest Pistols

Культовий український гурт Quest Pistols знову порадував прихильників. Цього разу артисти представили  україномовну версію супер хіта “Я Твій Наркотик” та здивували 3d відеорядом до пісні.

Три місяці тому після офіційного возз'єднання золотого складу, Антон Савлепов, Костянтин Боровський та Микита Горюк презентували пісню “Ти Неймовірна”. Вона викликала резонанс у суспільстві й досі посідає високі сходинки у чартах на цифрових майданчиках. Quest Pistols вирішили не робити велику паузу і сьогодні випустили нову роботу - “Я Твій Наркотик”. Обидві версії пісні написав співзасновник та музичний продюсер гурту Олександр Чемеров.

У новій роботі гурт пропонує зануритися в альтернативний всесвіт Quest Pistols та відчути енергію, якою гурт ділиться з кожним на концертах. Рімейк пісні “Я Твой Наркотик”, саме українською, вперше прозвучав у Батумі, під час благодійного туру на підтримку України у якому зараз перебуває гурт. Після схвальних відгуків майже відразу артисти зробили студійний запис української версії та відеоряд на неї.

Сенс пісні залишився і є актуальним й для сьогодення, бо пісня говорить про найсильнішу, майже хвору любов, яка зводить з глузду та може замінити будь-які прихильності людини. Саме такий потужний радикальний настрій гуртує українців в цей надскладний час.

“Ми перекладаємо всі наші топ хіти українською. “Я твій наркотик”, “Революція”, “З неба до землі” - звучать яскраво!  Ми завжди таємно вшивали високі смисли в наші попденс-панк пісні. Хоча мало хто вірив, але в той час 10 років тому ми реально були на повному ЗОЖі (хоча терміну такого ще не було), цікавились ведичною культурою та пропагували осмислений спосіб життя. Через свої пісні несли стиль, секс та сенси. Тому і притягували увагу дівчат на всіх рівнях. “Я Твій Наркотик” не виключення.

Я твій наркотик - я твоя Любов. Вибір є. “Любов” для всіх нас тепер з великої літери. Любов шалена, що зносить перешкоди та змінює правила гри. Відчуваємо, що цей динамічний трек відповідає настрою сьогодення», -  зазначив Антон Савлепов.

Особливу увагу заслуговує відеоряд до пісні “Я Твій Наркотик”. Робота  створена у вигляді мультика за допомогою 3D графіки. У кліпі-мультфільмі повністю до дрібниць, музиканти повторили версію шалено популярного кліпу “Я Твой Наркотик”, що вперше прихильники побачили 13 років тому.

“На мій погляд, в якийсь момент Quest Pistols став чимось більшим за бойз бенд. Нам пощастило випускати хіт за хітом, а не згаснути одразу ж після “Я устал”. Завжди була мрія створити альтернативний всесвіт Quest Pistols та зробити іронічний мультсеріал про життя відомого крейзі поп гурту. Можливо наші 3D експансії - перший крок на шляху реалізації цього дивного та наївного задуму”, - поділився Антон Савлепов.

Нагадаємо, у грудні 2022 року гурт Quest Pistols повернувся в оригінального складу супер-групи, до якої входять: Антон Савлепов, Костянтин Боровський та Микита Горюк. Це стало можливим у співпраці з лейблом “PAPA music”. Зараз гурт перебуває у турі Європою. Вже 1 квітня на сцені Retro Music Hall  у Празі гурт відсвяткує свої 16 років.


Читати також