Anna Wings «Де б я не була»: зарядися енергією своєї країни

Anna Wings «Де б я не була»: зарядися енергією своєї країни

За перший рік, який минув з початку повномасштабної війни, на нашій сцені з'явилося багато цікавих артистів, які намагаються осмислити у своїй творчості ці події.

Тренди стрімінгових сервісів та музичні чарти розривалися від пісень, заснованих на народній творчості. Деякі артисти, серед яких багато топових, навіть експлуатували патріотичну тематику, намагаючись поєднати свій довоєнний стиль з темами, актуальними для нової України.

Але на жаль, мало хто зміг по-новому, зрозуміло та чесно перекласти емоції та болі мільйонів українців на ноти. Свіже трактування теми справжньої любові до рідної землі, дому та людей пропонує українська авторка та виконавиця Anna Wings, яка презентує свій сингл «Де б я не була».

Пісня тотожна досвіду мільйонів вимушених переселенців, які вже другий рік вимушені проживати за межами Батьківщини. Велика кількість з них, навіть не має можливості повернутися та вимушена боротися з не тільки з матеріальними проблемами, а й екзистенціальними викликами.

«Де б я не була» — це пісня про ту саму неймовірну любов до своєї країни й своєї землі. Після трьох місяців існування в іншій країні, хотілося все віддати і зробити, аби бути вдома! Шоковий виїзд за кордон на початку повномасштабної війни дав зрозуміти, що де б ти не був, та рідна земля, на якій ти зростав і будуєш своє життя — вона найкраща! Найголовніше тільки те, щоб на рідній землі було спокійне небо і звучала мелодія радості!» — розповідає історію створення треку Anna Wings.

Артистка та її команда мали на меті надихнути та мотивувати українців, які втомилися на другий рік війни. Трек є модним та енергійним, а фольклорні елементи заряджають слухача енергією, силою, впевненістю та оптимізмом. Саме ці якості притаманні українцям, які протягом століть борються з історичними викликами.

Але за минулі роки багато хто з нас забув про те, як важливо пишатися та цінити власний дім та Батьківщину: «Де б ми не подорожували, де б не були, та рідна земля - це найпрекрасніше місце з усіх, це місце, де дихається вільно, де найкраще звучить пісня! Україна — в серці! І ми завжди носимо її в собі!», — ділиться своїм баченням Anna Wings.

Співачка тільки почала активно розвивати свій музичний проєкт. Артистка є однією з найпрофесійніших вокалісток свого покоління та має діапазон голосу у 4 октави, що рівняє її з її ж орієнтиром у музиці — Джамалою.

Протягом багатьох років співачка займається наполегливо і активно з викладачем по вокалу, здобуває навик професійного співу! На даному етапі являється магістранткою Київської муніципальної академії циркового та естрадного мистецтв, здобуваючи музичну освіту. Протягом декількох років бере участь у міжнародних конкурсах, є лауреатом I місць та має нагороду «Гран-Прі»! Під час війни брала участь у концертах в підтримку ЗСУ. Тож все це стало великим поштовхом до розвитку нового проекту!

Anna Wings спирається у своїй творчості на народну спадщину, яку успішно поєднує з найфірмовішими сучасними музичними трендами. Саме це й виділяє проєкт у плейлистах, тому що Anna Wings співає про знайоме у своїй манері, використовуючи власне авторське бачення. ДНК проєкту полягає в легкості, силі, енергії, тому всі релізи артистки мотивують та заряджають слухачів рухатися в такт її музиці.


Читати також