Молода українська виконавиця Альона Винокур презентувала дебютний авторський трек «З війни»

Альона Винокур презентувала дебютний авторський трек «З війни»

Молода виконавиця Альона Винокур з дитинства захоплюється написанням віршів. Останніми роками авторка почала писати й музику до них. В своїй творчості вона експериментує з різними музичними стилями, що виражено і в її вокалі.

Нещодавно виконавиця випустила свій дебютний авторський трек «З війни». Слова і музику до нього написала сама, ще в 2019 році. Поштовхом для закінчення цього треку став початок широкомасштабної війни в Україні. Свої переживання з цього приводу авторка втілила в аранжуванні музичної композиції.

Пісня висвітлює глибину несправедливої війни. Цей трек присвячено справжньому вірному коханню, котре здатне витримати будь-яку розлуку.

Відео на композицію створено із візуальними графічними збоями, для того, щоб таким чином виразити непередбачуваність воєнних подій. Чорно-біле зображення підкреслює гостроту тривоги і біль людських втрат…

Одяг для відео виконавиця обрала в українському стилі, одягнувши вінок на волосся, сплетене в пишну українську косу. Зібрані у вінок білі лотоси символізують віру, надію і мир.

Виконавиця впевнена в тому, що наша українська нація виборе перемогу, тому що ми маємо непереможний, незламний козацький дух, і настануть світлі та щасливі часи для усіх нас.


Читати також