Requitir «Залишився сам»: новий трек про самотність, неванільну романтику та душевні скитання

Requitir «Залишився сам»: новий трек

Маріупольський виконавець Requitir презентує трек «Залишився сам». Це особиста історія кохання артиста, що розпочалася у довоєнному Донецьку, який наразі окупований російськими загарбниками. 

У синглі «Залишився сам» Requitir розповідає про закоханих, що жили на два міста Київ та Харків, де кожен із них розпочав нове дистанційне життя. Як і в більшості схожих історій, голлівудського хепіенду немає — є сувора життєва реальність.

«Цей трек створювався не для того, щоб рефлексувати за минулим коханням. Ця історія про те, що всі наші романтичні історії власний досвід: в когось хороший, а в когось ні. Але це не привід бути у відчаї після стосунків, які давно закінчилися. Всі ми робимо висновки, щоб потім наше життя стало кращим», розповідає Requitir.

Разом із треком  артист презентує незвичну для музичної індустрії України VHS відеороботу, яка знімалася в Київській області, а головною героїнею кліпу стала Єва Машталер. Основний меседж «Залишився сам» в тому, що не потрібно гіперболізувати штучно створені ванільні пісні, які не мають нічого спільного з реальними стосунками.

«У більшості власних лавсторіс я був ще тим довбнем і досить «прохолодно» ставився до дівчат. У якомусь сенсі це можна відчути, послухавши «Залишився сам». Можливо, хтось в ньому побачить себе, а хтось сприйме це за лицемірство, але то все в минулому. Головне, що кожен зможе зробити роботу над помилками лише тоді, коли сам цього захоче, а всі ці ваніль-стайл треки, де все ідеально, ще та помийка, яка немає жодної життєвої цінності. Хочеш трек про кохання? Напиши про себе, а не “я тебе кохав, коли ще не зустрічав”», коментує артист.

Нагадаємо, що в січні Requitir презентував трек «Моє море темне», присвячений товаришу, розстріляному на маріупольському блокпості рашистів. До того ж, вже незабаром артист презентує свій дебютний ЕР А123), до якого увійдуть чотири абсолютно нових треків.


Читати також