Співачка YATSUTA в кліпі продемонструвала сцени сексу

Співачка YATSUTA продемонструвала сцени сексу

Співачка YATSUTA закликала українців кохатися та народжувати нових бандерівців! А сама показала справжній секс на Щекавиці: YATSUTA заспівала серед оргії, яку влаштували на знімальному майданчику. Пікантні, оголені сцени прихильники зірки зможуть побачити вже дуже скоро у новому кліпі на запальну пісню «Щекавиця».

“Скоро перемога! Ми повернемося до кордонів 91-го року і нам дуже потрібно ще більше ніж 52 мільйони українців. Тому треба кохатися! І, звісно, народжувати нових українців”, - натякає співачка на головну ідею відео.

«Щекавиця» – музичний експеримент для артистки. Адже у репертуарі YATSUTA здебільшого романтично-танцювальні композиції. 

“Захотілося чогось веселого, бо ми з вами йдемо до перемоги і тому треба підіймати наш моральний дух і звісно народжувати багато-багато кохання!” - натхненно додає співачка.

У воєнний час українським артистам творити не просто. Щоб не витрачати купу грошей на образ у кліпі, YATSUTA вбралася у свою весільну сукню. А щоб мати по справжньому сексуальний вигляд, співачка порізала сукню і оголила стегна.

“Богиня сексу підготувала для вас красу” - підсумувала YATSUTA.

Не обійшлося на зйомках кліпу і без складнощів. 

“Трапився маленький конфуз: майже всі декорації вже були готові і найголовнішу нашу декорацію, яку робили художники - це велика сирена, ви її побачите у кліпі - її доробили, поставили просихати, а вона просіла! Від вологи, напевно”. - розповідають режисери кліпу Данило і Юлія. 

Та попри це - все вдалося! Кліп, додають режисери, буде неймовірним і дуже спекотним. Головне, щоб його таки дозволили показувати по телебаченню. 

“Найцікавішим моментом зйомок це були сцени з нашими акторами! Вони були пікантними, вони були такими дєрзкими! Камеру не хотілося вимикати просто. Ми милувалися всіма рухами. Будемо сподіватися, що всі ці сцени пропустять на ТБ”. - поділилися враженнями режисери музичного відео. 


Читати також