Маша Данілова, молода українська співачка та ведуча, презентувала нову пісню про важливість кохання у житті дівчини

Маша Данілова, молода українська співачка та ведуча, презентувала нову пісню про важливість кохання у житті дівчини

22 березня Маша Данілова, молода українська співачка та ведуча YouTube-шоу DANILOVA PODCAST і хіт-параду “НУМО” на телеканалі “МУЗВАР”, випустила пісню “Доля” про пошук кохання в житті, почуття молодої дівчини, яка ще не зустріла свого єдиного.

Попри страшні події в Україні, незмінною залишається потреба у коханні. Прикладом є чудові романтичні історії, про які можна прочитати у ЗМІ або побачити на власні очі. Особливо необхідність ділити свої почуття з іншою людиною виникають навесні. У пісні співачка закликає вірити та просити у Всесвіту бажаного: «Коли доля мовчить – голосніше кричи», даючи надію всім одиноким на те, що все ж таки колись зустрінеться те саме, довгоочікуване кохання.

«Для мене ця пісня, в першу чергу, про дівочу долю. Вона дуже чиста, легка, щира та чесна, навіть трохи наївна, тому що кожна дівчина завжди вірить у щось дуже-дуже світле. Коли у неї з’являються почуття, то вона віддається їм на повну. Дівчина завжди залишається з чистим серцем, навіть у такому несправедливому світі. Тому трек дійсно є неймовірно красивим, він про щось легке і дуже справжнє»,

– прокоментувала реліз співачка.


Читати також