Гурт MBreeze презентує пісню-ностальгію - «Кожен день»

Пісня «Кожен день»

Кажуть, що існує 5 мов кохання. Пісня «Кожен день» відображає мову кохання автора: фізичні дотики та час, проведений разом. Це пісня-ностальгія, яка може знайти відгук в серцях багатьох українців, оскільки з початку війни велика кількість людей опинились на відстані від своєї коханої людини, від родини або домівки.

«В один з зимових блекаутів я проводив ніч в пошуках натхнення на нашій студії в Києві. В певний момент я зловив себе на думці, що дуже сумую за людиною, котру не можу зараз обійняти, відчути поруч, провести час разом, як колись. Я не став стримувати емоції, і переклав їх на музику і текст нашої нової пісні», - коментує Олександр Біляк, фронтмен гурту.

«Кожен день» - це другий реліз від MBreeze в 2023 році. Гурт заявив, що планує випустити пісню в декількох версіях. Ударник гурту, Ілля, коментує:

«Три! Саме стільки версій цієї пісні ми плануємо зараз. Перша – оригінальна, вийде на майданчиках українською мовою 24 березня, друга буде адаптована англійською, а от третя нехай буде несподіванкою для наших слухачів. Скажу тільки одне – вона точно має стати на RADIO ROKS!»

Лірик відео, яке гурт зняв на телефон вже можна переглянути на YouTube, а пісню «Кожен день» можна прослухати на всіх стрімінгових майданчиках.


Читати також