Gamardah Fungus - To The Stars And Back

Gamardah Fungus - To The Stars And Back. Про новий реліз
  • Altair
  • Vega
  • Sirius
  • Betelgeuse
  • Aldebaran

Модульні синтезатори – Ігор Ялівець
Електрогітара – Сергій Ягода
Запис зроблено у 2022 р. в м. Дніпро, Україна
Альбом вийшов на лейблі Polar Seas Recordings, Канада, в травні 2023 р.

Про альбом

Ось, що про новий реліз розповідають самі музиканти.

Цей альбом є логічним продовженням нашої роботи 2021 року ‘Polaris’. Тут ми знову досліджуємо космос і мандруємо галактикою за допомогою музики і фантазії ‘до зірок і назад’.
Кожен трек на цьому альбомі присвячений різним зіркам, які існують поруч з нашою планетою багато тисячоліть і будуть існувати ще довго після кінця нашої цивілізації.
Звідси витікає головна ідея і філософія цього релізу, яка може бути виражена словами давньогрецького філософа Геракліта: все тече, все змінюється, все минає.
Війна в Україні змусила нас переосмислити наші життя, переоцінити ставлення до навколишнього світу та до себе, поглянути на своє існування як на дуже короткий процес, за
який так багато хотілося б встигнути. Але в контексті Всесвіту і Часу наше існування дріб’язкове, буття тлінне, а метушня безглузда. Єдине що ми можемо – не втрачати людяність
і спробувати прожити життя в гармонії з собою і навколишнім світом, щоб одного дня переродитися зірками на небосхилі. Як і кілька попередніх альбомів, цей був записаний за допомогою модульних синтезаторів, гітар та ефектів.
Фото для оформлення були взяті з вільного архіву NASA.

Gamardah Fungus

Про гурт

Gamardah Fungus — дует саунд-артиста Ігоря Ялівця та гітариста Сергія Ягоди з міста Дніпро, що працюють на межі ембієнту та електроакустичної музики майже 15 років. Досвідчені музиканти, які розпочали свою діяльність ще у 90-х, Ігор та Сергій започаткували спільний дует наприкінці 2009 іпродовжують до тепер.
Музика Gamardah Fungus базується на філософії людського сприйняття навколишнього середовища і оточення, на власних медитативних практиках, на фізичних і метафізичних подорожах, на духовному спогляданні Всесвіту, спробах почути, зрозуміти та наблизитися до сакраментального звучання планети.
Технічно, в більшості випадків, роботи гурту побудовані на взаємодії модульних синтезаторів, гітар, оброблених ефектами, складних звукових об'єктів і польових записів.
Дует відомий любов'ю до саморобних механічних звукових пристроїв та стародавніх артефактів. Під час живих виступів, а також на різних релізах Gamardah Fungus можна почути ритуальний тибетський ріг канглінг, зроблений з людського стегна, ацтекський свисток смерті і шумовий генератор інтонаруморі, побудований за схемами піонера футуризму Луїджі Руссоло, але переосмислений і більш гнучкий.

Роботи Gamardah Fungus видавалися в Австралії, Великобританії, Франції, Нідерландах, Швеції, Польщі і в Україні на лейблах Flaming Pines, Golden Ratio Frequencies, Hidden Vibes, esc.rec та ін.

Читати також


up