Influence маркетинг-агенція

Influence маркетинг-агенція

Якщо традиційні методи просування бізнесу онлайн працюють менш ефективно, ніж очікувалось, на допомогу прийде маркетинг агенція. Її спеціалісти розроблять рекламу продукту чи організують просування певного меседжу за допомогою впливових медійних персон. 

Прихована реклама

Наратив «Купи це, бо ми класні» перестав працювати ще 50 років тому. Разом із ним у минуле відійшли рекомендації експертів та наукові обґрунтування. Сучасний покупець найбільше дослухається до голосу спільноти — він переважно вибирає товари за рекомендаціями та відгуками реальних людей. Інтеграція в інфлюенсерів — найкращий спосіб поширити певну думку на аудиторію в сотні тисяч чи навіть мільйони потенційних споживачів. 

Креативність

Сьогодні світ переповнений мультимедійними розвагами, тому просте зображення продукту не викликає нічого, крім нудьги. Щоб привернути увагу до свого бізнесу та його бренду, потрібно  застосовувати творчий підхід. Агенція інфлюенс-маркетингу допоможе розробити:

  • відеоролики, зокрема для соціальних платформ на кшталт TikTok чи Instagram;
  • промоматеріали — одяг, взуття, стильні аксесуари, елементи зовнішньої реклами тощо;
  • онлайн-трансляції з природною інтеграцією продуктів. 

Робота з реакціями

Запускаючи традиційну рекламу, дуже важко встановити зворотний зв’язок із аудиторією. Щоб вивчати реакції, доводиться проводити опитування та справжні маркетингові дослідження — тривалі, дорогі та складні для розуміння. 

Інфлюенс-маркетинг набагато гнучкіший та інформативніший. Інтеграція продукту в контент впливових медійних персон мотивує глядачів залишати коментарі та оцінки. Це значно спрощує вивчення реакцій — ефективність рекламної кампанії можна встановити за лічені хвилини, не застосовуючи для цього складні методики. 

Багатоканальність

Роботу агенції інфлюенс-маркетингу часто сприймають як суто онлайнову. Однак такий напрям просування може об’єднувати багато каналів, зокрема офлайнові. Серед останніх часто використовують:

  • різноманітні івенти — від традиційних презентацій до модних закритих вечірок;
  • зовнішню рекламу, зокрема з непрямими прихованими меседжами;
  • спонсорську підтримку та благодійні заходи;
  • «партизанський», або «сарафанний», маркетинг — запуск цікавої ідеї, поширенням якої займаються самі споживачі. 

Перевага інфлюенс-маркетингу полягає у синергетичному ефекті. Об’єднуючи всі ці канали, ви отримуєте більше, ніж суму складових — кожен із напрямів підсилює інші, забезпечуючи  максимальну віддачу від розумних інвестицій. 


Читати також