22.06.2023
Новини в Україні
eye 407

Український співак Дмитро Шуров доєднався до «Культурного Десанту»

Український співак Дмитро Шуров доєднався до «Культурного Десанту»

«Культурний Десант» регулярно поповнюється новими іменами відомих українських виконавців, що бажають підтримати військових на лінії фронту. Зокрема до проєкту долучився український співак Дмитро Шуров, піаніст і соліст власного проєкту «Pianoбой». Дмитро відвідав військових на Південному напрямку та розповів, що попри те, що може здаватися, ніби воїнам зараз не до музики, адже у них відповідальна місія по захисту країни, вони дуже раді зустрічати музикантів, бо це можливість згадати та відчути світ поза війною.

«Концерти для військових дуже особливі, вони різні, бувають такі, де ти хочеш зарядити людей, а бувають – де хлопці, самі по собі, кому хочеш піднімуть настрій. Коли вони мотивовані, їх просто треба трошки розслабити, нагадати, що вони можуть мріяти, відчувати, що вони не машини, не роботи, це казали у словах подяки самі захисники. Тому кожен музикант має долучитися до проєкту «Культурний десант» і хоча б раз відчути та побачити роботу хлопців, після перемоги нам разом працювати багато років і так ми краще розумітимемо один одного», – прокоментував виступи на фронті Дмитро Шуров.

Виступ на фронті Дмитра Шурова

Також співак розповів, що його часто просили заспівати саме романтичних пісень, щоби зняти відео та відправити своїм коханим, що вчергове доводить, які наші захисники та захисниці душевні, щирі і навіть у найжорстокіших умовах не втрачають теплих почуттів.







Читати також


up