Lviv Media Forum: програми та проєкти. Червень 2023

Lviv Media Forum: програми та проєкти. Червень 2023

Strategic Media Support Program

Це довготермінова програма підтримки, спрямована на зростання медіа. У її межах ми продовжуємо допомагати українським редакціям, блогерам, подкастерам та індивідуальним журналістським проєктам.

Серед можливих напрямків підтримки:

  • фінансова;
  • підтримка виробництва контенту та його поширення;
    оплата консультацій (SEO, просування в соцмережах, кібербезпека, бізнес-планування, фандрейзинг тощо);
  • допомога із покращенням дизайну, верстки сайтів та інших технічних питань;
  • оплата програмного забезпечення, платних сервісів та інших цифрових послуг.

Список можливої підтримки не є вичерпним: ми готові розглядати інші обґрунтовані запити.

Стійкі медіа — здорове суспільство

Наша мета — щоб українські медіа, попри війну й економічну кризу, не лише вижили і втримались на ринку, а розвивались і зростали. Тому у 2023 році ми взяли курс на стратегічну підтримку незалежних медіа.

Ми пропонуємо редакціям і журналістам не лише матеріальну, а й консультаційну, організаційну, психологічну та інші форми допомоги. У цьому напрямку зараз працюємо над декількома проєктами. Серед них: «Media Viability Project» та «Підсилення життєздатності українських медіавидань». 

Повернення LMF Talks

Це цикл публічних онлайн і офлайн-заходів, сфокусованих на майбутньому. Майбутньому України як частини західної цивілізації і українських медіа як частини європейського і глобального медіапростору. 

Першою гостею LMF Talks стала Наталія Антелава, грузинська журналістка, співзасновниця й головна редакторка Coda Story. У Lviv Media Hub вона говорила ро те, як повномасштабне вторгнення Росії в Україну впливає на світ, ступінь та ознаки цього впливу на кожну конкретну країну та як за останні роки змінилась роль журналістів.

Для тих, хто пропустив подію, ми зберегли запис. Анонси наступних LMF Talks публікуватимемо в наших соцмережах.

Записи подій LMF 2023

Цьогоріч ми змінили формат конференції з міркувань безпеки. Проте наша команда зробила все можливе, щоб ідеї та рішення, напрацьовані під час IX LMF, стали суспільним надбанням, щоб їх могли вільно використовувати українські та закордонні фахівці.


Читати також