TANKATAKA присвятила новий сингл Незламному Миколаєву

TANKATAKA присвятила новий сингл Незламному Миколаєву

TANKATAKA – це музичний інді-проєкт артистки, продюсерки та співачки Тані Кожухаренко, яка створює чесну музику на гострі соціальні теми. Ця музика сповнена духом боротьби та надихає йти проти правил, шаблонів, стереотипів та обмежень.

9 вересня незламний Миколаїв святкує День міста. З цієї нагоди українська виконавиця TANKATAKA презентує сингл “Миколаїв” – щире освідчення рідному місту співачки та авторки пісень. TANKATAKA сподівається, що “Миколаїв” стане гарним подарунком усім жителям незламного міста корабелів, яке від початку повномасштабного вторгнення мужньо протистоїть ворогу.

Таня Кожухаренко, лідерка гурту TANKATAKA, народилась і виросла в Миколаєві. Однак уже понад п’ять років живе за кордоном. У синглі “Миколаїв” вона намагалася передати увесь той біль, що переживає через розлуку з рідним містом та події, що відбуваються вдома.

Експериментальна композиція з перших секунд переносить слухача в атмосферу Миколаєва, в якій зливаються в одне ціле краса двох річок міста, Південного Бугу та Інгулу. TANKATAKA прагне закохати кожного українця в Миколаїв. Ви точно полюбите місто корабелів, навіть якщо ніколи не були там. Пісня сповнена гірким смутком і гарячою гордістю, німим жахом та мрійливою надією.

«Я пишаюся своїм рідним містом та хворію душею від випробувань, що випали на його долю, - зізнається виконавиця. - ворог мав великі сподівання щодо Миколаєва через російськомовне населення, але ці сподівання не могли виправдатися. Мій гордий Миколаїв показав свою міць та незламність!», розповідає TANKATAKA.

У найближчі кілька місяців ми плануємо випустити кліп на пісню «Інопланетяни», зрежисований Тетяною Ладиченко. Наступним важливим кроком для нас буде реліз дебютного альбому TANKATAKA.


Читати також