Гурт NAPEREXRESTI представляють емоційну роботу «Ловимомомент»

Гурт NAPEREXRESTI представляють емоційну роботу «Ловимомомент»

Учасники гурту NAPEREXRESTІ Макс Голосков та Влад Синенко на початку повномасштабної війни вразили своїм популярним синглом «Лелека». Саме цю пісню шанувальників української хіп-хоп культури переспівали в каверах, а відомі зірки, серед яких Макс Барських, Мʼята, Коля Серга та інші, підтримали хлопців у своїх соцмережах. Сьогодні NAPEREXRESTІ дивують новою музичною прем’єрою «Ловимомомент».

"Пісня «Ловимомомент» — це, як подих фаєршоучіка з керосином, але замість керосину щось приємніше! У кожної пісні є своя — фарба. Пісню з такими фарбами ми ще не писали, адже вона має сатирично-життєвий формат. Доречі цей трек, був записаний із нашим крутим звукачем Сергієм Безуглим, дуже швидко. Думаємо, тут не тільки значення в його таймингу, а й і в тому, що це хіп-хоп, круто коли він звучить живо та максимально у «ван тейку»", — коментують учасники гурту NAPEREXRESTІ.

До релізу нової пісні хлопці презентували сатирично-емоційний кліп. Головним меседжем якого стало те, що музика лікує та повертає душу до життя. Режисером відеороботи став Макс Голосков.

«Ми дуже скрупульозно віднеслися до всіх етапів створення відео — від розробки ідеї до монтажу. І максимально кайфанули від процесу. Щоб відзняти все задумане, нам знадобилося два дні. На цей час нам надали у використання поверх приватної лікарні, за що ми безмежно вдячні. Також дякуємо всій команді, що взяла участь у роботі. І козі також вдячні за відображення вайб треку. Сподіваємось, ця алегорична робота допоможе глядачам по-іншому сприйняти сам трек», — коментують NAPEREXRESTІ.

Додаємо, Максима та Влада пов’язує не лише спільний музичний проєкт, а і дружні відносини із самого дитинства. Максим Голос, служачи в ЗСУ, не полишає займатися музикою, знаходити натхнення та дарувати його всім українцям, бо, як наголошують виконавці, музика лікує та надає крила.

Трек «Ловимомент» уже доступний на всіх музичних майданчиках.

 


Читати також