Український репер DOUBLE V презентує трек «ХІТ»

Український репер DOUBLE V презентує трек «ХІТ»

Український хіп-хоп артист DOUBLE V під кінець літа випускає трек, який буде качати вас у будь-яку пору року. Репер представив справжню пісню-пожежу про минулі  відносини.

Трек, реліз якого спеціально відбувся поруч із Днем Незалежності, заряджений на успіх та впевненість в кращому майбутньому: «Це історія про втрачені стосунки, які дали поштовх до становлення, мене, як артиста, змусили змінити пріоритети у житті та дозволили відчути себе самотнім, що точно пішло на користь. Приспів сатирично відображає моє тодішнє бажання довести, в першу чергу собі, що я чогось вартий», — розповідає DOUBLE V.

Але, як часто буває, в той момент, коли ми вже інші, саме тоді, коли колишня любов стає просто спогадом, ця людина повертається до нашого життя. В такий момент варто зробити вибір: повертатися у відносини, які робили тебе нещасливим або рухатись далі: «Головний посил треку полягає в тому, що кожна невдача - це можливість проаналізувати свої дії, зібратися з думками і працювати з ще більшою наполегливістю», — пояснив артист.

DOUBLE V точно знає на власному досвіді, що після кожного падіння на тебе завжди чекає успіх, якщо ти знаєш чого хочеш та працюєш над собою. Не треба зациклюватися на минулому і на тому, що не дає тобі дихати повними грудьми та робить тебе нещасним.

Читати також


up