Геля Зозуля в палких обіймах Тараса Цимбалюка презентувала трек «Bavovna»

Геля Зозуля в палких обіймах Тараса Цимбалюка презентувала трек «Bavovna»

Відома блогерка та починаюча співачка Геля Зозуля в середині серпня спровокувала серед користувачів мережі переполох. На її сторінці в TikTok з’явилися відео, де вона позує в обіймах Тараса Цимбалюка. Тоді коментатори соціальних мереж розділилися на два табори: хтось приписував Цимбалюку новий роман, хтось припускав, що це кадри з нової роботи Тараса у якості актора. Другі мали рацію — Тарас Цимбалюк став героєм кліпу співачки та блогерки Гелі Зозулі на трек «Bavovna».

«Bavovna»  — це пісня про невгамовну любов. Як згадує артистка, текст пісні вона написала за 15 хвилин: «Ідеї для пісень мені приходять «згори». Я прибирала, і мені в голову прийшла фраза «а на серці в мене бавовна». Всім українцям відоме походження цього мему, тож я вирішила використати його у своїй пісні, щоб зробити яскравий акцент. Тож я швидко записала спочатку ідею, потім накидала якесь аранжування, записала вокал, — коментує Геля Зозуля. — Музика — це не математика, тут немає формул, немає правил. Музика, як і будь-яка творчість — це магія, в яку я вірю і віддаюсь їй повністю».

На підтримку релізу Геля Зозуля відзняла відеокліп. На мальовничих теренах Радомишля, що на Житомирщині, творча група відтворила справжнє весілля. Окрім Цимбалюка у відео Геля запросила своїх TikTok-колежанок. Так, ведучою імпровізованого весілля стала блогерка Світлана Цурпаленко, роль дружок зіграли Христина Руденко та Цурпаленко Сніжана. Зрежисував відеороботу Ілля Осядлий.

За словами співачки та блогерки, вона не ставить себе в рамки якогось стилю, а полюбляє експериментувати, як і не збирається зупинятися на одній пісні. В доробці Геля Зозулі наразі 70 текстів майбутніх пісень, серед яких артистка обирає ту, яка стане наступним релізом.

Пісня Гелі Зозулі «Bavovna» доступна для прослуховування на всіх цифрових майданчиках.



Читати також


up