TANKATAKA презентує відео «Коли закінчиться війна»

TANKATAKA презентує відео «Коли закінчиться війна»

TANKATAKA – це музичний інді-проєкт артистки, продюсерки та співачки Тані Кожухаренко, яка створює чесну музику на гострі соціальні теми. Ця музика сповнена духом боротьби та надихає йти проти правил, шаблонів, стереотипів та обмежень.

24 серпня, у День Незалежності України, TANKATAKA презентує відео роботу «Коли закінчиться війна». І намагається знайти відповідь на питання, що хвилюють кожного українця.
Україна переможе! Без варіантів! Однак що чекає на кожного з нас після війни? Якими повернуться додому ті, хто боронить Україну на фронті? Якими повернуться ті, хто, рятуючи дитячі життя, залишив рідну землю і поїхав за кордон? Що буде з Україною? Якою стане Батьківщина? Як не загубитися у новому житті і чим може допомогти у відновленні держави кожен із нас?
У новому відео Коли закінчиться війна TANKATAKA намагається віднайти відповіді на безліч цих питань.

У зйомках кліпу Коли закінчиться війна взяли участь українці, які через війну вимушено залишили свій дім і опинилися у Німеччині. Авторами відеороботи стали учасники гурту TANKATAKA – Таня Кожухаренко та Кирило Майхопар. Музиканти самостійно реалізували власну ідею. І самі повністю займалися процесом відеозйомки.

"У цій роботі для нас було дуже важливим не просто показати, а познайомити людей з тими, хто переживає затяжну розлуку з рідною домівкою, з рідними людьми, яких вони не бачили понад рік. Дати можливість героям відео розповісти особисті історії через емоції в їхніх очах. Українцям за кордоном дуже складно інтегруватися у суспільство, де усе інше, незнайоме… Залучивши їх до зйомок відео, ми хотіли також створити додатковий простір для об’єднання через спільну справу.

Зараз ми працюємо над наступним релізом, присвяченим до Дня мого рідного міста, Миколаєва, який незабаром презентуємо. Через декілька місяців плануємо великий реліз дебютного альбому", - ділиться TANKATAKA.

Читати також


up