Львівське рок тріо Thunderdogs презентують новий сингл Redemption

Львівське рок тріо Thunderdogs презентують новий сингл Redemption

Thunderdogs - Львівське рок тріо, відоме своїми потужними рифами та вибуховою енергетикою живих виступів, моментально вслід за композицією Grave атакують новим релізом Redemption

Пересохлі, потріскані від спраги губи та червоний пісок на зубах - пустельна атмосфера в новому синглі Redemption від львівського гурту Thunderdogs.

Redemption або українською "cпокута" - це слов'янський переклад грецького слова lytrosis, що означає "викуп", який дає рабу звільнення, а приреченому до смерті - життя. В нашому розумінні Redemption це те, до чого дійде кожна людина перед своєю смертю. Яким би ти не був все життя, які б вчинки ти не робив, але в кінці твого життєвого шляху доведеться каятись, в першу чергу перед самим собою. У історії пісні герой розуміє, що від самого себе ніде не втекти та ціна його свободи - власне життя.

У звучанні гурт поєднав свої класичні гітари, які обпікають з голови до ніг та рифи, що лізуть з пекла пустелі з нетиповим для себе перетіканням у психоделічний трип.

Обкладинку малювали учасники гурту. На ній розгортаються історичні, релігійні та загадкові сюжети, розглядати можна довго, кожен знайде своє пояснення побаченому.

Читати також


up