Оля Цибульська презентувала новий кліп та сингл «Викликай поліцію»

Оля Цибульська презентувала новий кліп та сингл «Викликай поліцію»

Співачка Оля Цибульська презентувала новий кліп та сингл «Викликай поліцію», який вже став популярним у ТікТок.

Цю пісню співачка присвячує усім жінкам за 30. Жінка — стихійна, як природа. Особливо в 30+. Тут і про температуру повітря, і про свідоме ставлення до свого життя та його найсоковитіших років. Найкраще — не в минулому, не попереду, а прямо зараз. Не проґавте життя! Бо його попри все не можна поставити на паузу.

«Я колись думала, що 30+ — це глибока старість, а мені пишуть в дірект 18 річні хлопці і священники. Юні хлопці роблять компліменти зрілості  і тілу , а святі отці вітають зі святами та переживають за душу. Дякую усім!», коментує Оля Цибульська.

Якщо ж серйозно, то дуже хочу, аби ейджизм зник з нашого суспільства як у робочих, так і в особистих історіях. Ми всі старіємо і це природно. Вік це не страшно. Бійтесь не зморшок, а дурних думок.

«Викликай поліцію» — пісня-настрій про життя тут і зараз. Ми часто чекаємо слушного моменту, щоб нарешті стати щасливими. Ідеальних умов не буде ніколи. Особливо під час війни. Дозволяй собі хвилини для тепла та усмішки. Бо вони тримають нашу психіку і дають сили працювати на  перемогу.

Разом із піснею співачка презентує й однойменну відеороботу, відзняту та зрежисовану її давньою подругою Роксоланою Кравчук.

«Ми з Рокс схожі у любові до справжнього і щирого. У кліпі «Сьогодні» піймали дощ на диких пагорбах поблизу Чернівців. А у «Викликай поліцію» — гаряче сонце на вулицях столиці. Через клятих росіян, що припхались на нашу землю і сіють горе, ми не встигаємо помічати й смакувати свої найкращі роки. Залишається прожити цей теплий вересень, як літо. Зупиняючись на мить, щоб включити приємну музику і на пам’ять зробити селфі», — розповідає Оля.

Вересень — це не початок осені. Вересень — це продовження літа. Тому «..Спека 30+..», пісня «Викликай поліцію» на повну гучність та атмосфера життя тут і зараз.

Читати також


up