Українська виконавиця MURÀTKOVA презентувала ніжний кліп «Тепла ніч»

Українська виконавиця MURÀTKOVA презентувала ніжний кліп «Тепла ніч»

«Тепла ніч» – особлива чуттєва історія, яка дарує кожному слухачеві теплий вайб.

Пісня була написана в Болгарії, куди молода співачка тікала, рятуючи себе, в перші місяці повномасштабної війни.

«У цей період було важко, коли просто ти одна, в іншій країні, все що ти робиш йде не туди. Втрачається віра і орієнтир! Я розсипалась на багато шматочків, як і 40 000 000 українців. Страх і втома лягали на душу, сил бракувало... На серці порожнеча...», – згадує виконавиця.

Слова на пісню були написанні весною 2023 року. Спочатку це мала бути спокійною і ліричною, але сьогодні співачка вирішила презентувати її в танцювальному стилі, щоб підняти дух українців.

Слухач може почути відверту розповідь про почуття, що рятують і дарують віру в цей непростий воєнний час, що ранить душу українців. 

«Цінуйте, усміхайтесь, любіть, бачте диво в буденних речах. Все починається з наших думок! Тільки вперед, не здавайтесь, бо ми українці – найсильніші, найсміливіші у світі! Щиро дякую і низький уклін нашим ЗСУ», – прокоментувала співачка.

Поєднання влучних рим, ласкавих ритмів та незабутній приспів не залишать байдужим нікого.

«Бажаю, щоб в житті були тільки теплі спокійні і незабутні ночі!», – додала наприкінці MURÀTKOVA.

Автори слів і музики – MURÀTKOVA та її вокальний продюсер Влад Зеленський. Аранжування зробив Ігор Вернавський. Режисерами відеороботи виступили брати-близнюки Леонід та Дмитро Бурлака, переможці проєкту «Моя суперродина» на телеканалі ТЕТ.

Сингл «Тепла ніч» доступний для прослуховування на всіх музичних платформах країни!



ДОВІДКА: 

MURÀTKOVA – нове звучання на українській сцені. 

MURÀTKOVA – це щирість почуттів, емоцій та голосу неймовірного сопрано, який поєднується з електронною музикою і ліричними текстами. 

Співачка працює у напрямку pop. З раннього дитинства проявила любов до культури – закінчила художню школу, була учасницею шкільного хору та ансамблю. Активно приймала участь в Міжнародних і Всеукраїнських конкурсах. За освітою – викладач музичного мистецтва, грає на фортепіано. 

Ідея створення сольного проєкту з’явилася в Болгарії, куди співачка вимушена була тікати від війни. Виступаючи з каверами, виникло бажання записати свою пісню, щоб продовжити дарувати людям теплі емоції, робити цей світ кращим через свою музику. 

У репертуарі артистки романтично-танцювальні композиції, які не залишать байдужим нікого. 

 На початку осені 2023 року випустила 3 сингл та працює над створення дебютного альбому.

  • Закінчила ПНПУ імені К. Д. Ушинського, Інститут мистецтв
  • Одна із засновниць музичної школи для українців в Болгарії 
  • Бабуся пророкувала кар’єру співачки, коли співачці ще не було і року 
  • Прадідусь був трубачем 




Читати також


up