Найяскравіший дебют року! Співачка Dannisha випустила кліп з Богданом Буше в ролі садівника

Найяскравіший дебют року! Співачка Dannisha випустила кліп з Богданом Буше в ролі садівника

Пристрасні танці, ефектні образи та гарячий чоловік з газонокосаркою: співачка Dannisha презентує дебютний кліп на трек Ain’t That Serious. У головній ролі красеня-садівника – блогер-мільйонник, актор і телеведучий Богдан Буше.

Сюжет кліпу відбувається у будинку героїні — співачки Dannisha, де вона спокушає свого садівника, якого зіграв Богдан Буше. Зовсім скоро іскра, що спалахує між двома переростає у справжню пожежу, що розгортається під палючим сонцем. Тут і танці біля басейну, і звабливі вбрання і вогонь в очах.

Зйомки кліпу проходили більше 15-ти годин у заміському будинку під Києвом. Dannisha та Буше познайомились напередодні під час репетицій хореографії. Між артистами відразу відбувся коннект, що допомогло зіграти флірт та закоханість на знімальному майданчику.

Мій трек Ain’t That Serious про бажання, яке виникає між двома та накриває з головою. Богдан - привабливий хлопець, тому грати з ним в пристрасть було зовсім не важко. Наша історія про безтурботність та почуття, які беруть верх над усім іншим. Можливо, вона миттєва, а, можливо, буде мати продовження, you never know”, - коментує Dannisha.

В свою чергу, Богдан Буше відмітив вміння Даніші триматися в кадрі та її природну харизму: “Dannisha - вогонь, при цьому між нами відразу виникло відчуття, ніби ми давно знайомі.

Ain’t That Serious - дебютний трек та кліп співачки Dannisha, з яким вона дуже впевнено увірвалась в український шоубізнес. Ефектна та впевнена в собі: ці характеристики притаманні як зовнішності, так і музичному стилю артистки, який вона характеризує як Pop & R&B.

Подивитись кліп Dannisha - Ain’t That Serious можна прямо зараз на Youtube.


Читати також