Підкреслюємо красу: як вибрати сукню за типом фігури?

Підкреслюємо красу: як вибрати сукню за типом фігури?

Сукня – універсальне вбрання, яке має бути в гардеробі кожної жінки. Правильно підібравши її фасон, можна підкреслити привабливість, зробити фігуру стрункішою, отримати впевненість і привертати погляди. Потрібно об'єктивно оцінити статуру, тоді покупка вбрання не буде проблематичною. Плаття українського бренду Maritel представлені у великому асортименті, тому ви зможете відшукати той варіант, який потрібен.

Фігура трикутник

Її особливостями є вузькі плечі, тонка талія, повні стегна, тому потрібно акцентувати увагу на верхній частині тіла і підкреслити витонченість плечей. Як варіант пропонуються моделі з деталями, що переносять увагу на верхню частину тіла. Гарно виглядає контрастне поєднання кольорів, що дозволяє створити баланс. Сукня може бути приталеною або прилеглою. Прямі і трохи вільні моделі додадуть образу жіночності. Також популярністю користуються моделі в стилі ампір, які дозволяють підкреслити тонку талію і плавну лінію стегон.

Перевернутий трикутник

Широкі плечі, тонка талія та вузькі стегна – це основні особливості статури. Наряд повинен перенести увагу з верхньої частини тіла на нижню, і надати фігурі жіночності. Як вирішення проблеми можна купити модель з облягаючим верхом та пишним низом. Глибокий виріз і прилеглий низ дозволять візуально зробити фігуру правильною. Купувати сукні з горизонтальним вирізом не варто, а ось декор по лінії стегон буде цікавим.

Фігура коло

Її особливостями є великі груди, вузькі стегна та плечі, помітний живіт. Вбрання має приховувати недоліки і не збільшувати стегна. У цій ситуації знадобляться сукні, які підкреслюватимуть силует, але не робитимуть цього надто помітно. Купуйте моделі, які візуально витягують та подовжують. Прямі моделі без яскраво вираженої талії стануть добрим вибором. В інтернет-магазині Maritel' можна ознайомитися з широким асортиментом пропозицій.

Прямокутник

Особливості фігури: пропорційні плечі та стегна, довгі ноги. Завдання при виборі сукні, візуально виділити талію, зробити фігуру рельєфною. Якщо у вас фігура «прямокутник», то її можна скоригувати сукнями з вираженою талією і контрастними лініями. Вам підійдуть приталені моделі А-фасону, з великим відрізним подолом та декором у нижній частині. Для надання жіночності можна провести експеримент із забарвленнями.

Пісочний годинник

Основними особливостями постаті є правильні пропорції, окреслена талія, виражені стегна. Завдання сукні - підкреслити талію та жіночність. Коригувати таку фігуру не потрібно, адже силует пропорційний. Для гарного образу підійдуть моделі, що повторюють вигини. Зробіть акцент на талії - і тоді жіночність не буде під сумнівом. Просторі речі розмивають силует і виглядають не стильно. Моделі, які підкреслюють всі переваги фігури та додають жіночності, повинні стати основними в питаннях вибору.


Читати також