Thalgo: морські дари для вашої краси

Thalgo: морські дари для вашої краси

Для створення косметичних засобів французький бренд Thalgo вже понад 50 років успішно використовує багаті дари морів і океанів, в основному корисні властивості водоростей. Thalgo – це одна з небагатьох компаній, яка має власні виробничі лабораторії, що дотримуються суворих стандартів екологічності.

Чим Thalgo відрізняється від інших косметичних брендів?

Лабораторія Thalgo створює косметику за власними патентами, використовуючи синергію морських інгредієнтів з новітніми технологіями. На початку 1960-х років фахівці бренду створили інноваційний метод мікронізації водоростей.

Thalgo використовує такі водорості:

  • Laminaria Digitata,
  • Fucus Vesiculosus,
  • Lithothamnium Calcareum.

Їх добувають з глибин Північного моря тільки в період рівнодення (Equinox), коли концентрація мінералів та мікроелементів у клітинах водоростей найбільша. Сьогодні всі косметичні засоби Thalgo можна придбати в інтернет-магазині Goddess.

Що таке процес мікронізації?

Мікронізація дозволяє використовувати іонний вміст водоростей у косметиці та медицині. Водорості сушать на сонці, а потім подрібнюють. Під змінним тиском і низькою температурою клітини водоростей розкриваються, і весь їхній іонний вміст виходить назовні. Цей процес закінчується виробництвом висококонцентрованого порошку.

Морські водорості є джерелом вітамінів, амінокислот, білків і мінералів. Вони забезпечують належне зволоження та оксигенацію, затримують процес старіння та мають здатність підтягувати шкіру. Вони заспокоюють подразнення, ефективно відновлюючи тканини і клітини шкіри.

Thalgo Beautifying Tonic Lotion

Цей тонік ніжно очищає та освіжає шкіру. Він не містить спирту, тому його можна використовувати навіть для дуже чутливої шкіри. До складу цього засобу входить морська вода, багата мікро- та макроелементами, що необхідні для підтримки шкіри в хорошому стані. Засіб відновлює правильний pH шкіри та готує її до подальших кроків щодо догляду.

Hydra Marine Gel Balm

Освітлюючий та зволожувальний гель-бальзам завдяки своїй легкій і ніжній консистенції швидко вбирається в шкіру та глибоко зволожує її. Засіб спеціально призначений для сухої, втомленої, зневодненої і тьмяної шкіри. До його складу входять мікронізовані водорості Lumisource, які детоксикують шкіру, живлять і надають їй сяючого ефекту. Біоактивний гесперидин покращує мікроциркуляцію та має сильну антиоксидантну дію.

Silicium Cream

Це крем із широким спектром антивікової дії, який інтенсивно живить і відновлює шкіру, збільшуючи її щільність. Морський кремній підвищує пружність шкіри, має відновлювальну та живильну дію. Крем також багатий пептидом останнього покоління – Matrixyl 6, який стимулює синтез колагену та гіалуронової кислоти, відповідальних за будову шкіри та зв'язування води в епідермісі. Крім того, присутність масла ши прискорює регенерацію подразнень.


Читати також