Магазин електроніки та побутової техніки Ringoo

Магазин електроніки та побутової техніки Ringoo

Мережа магазинів Ringoo вже понад 10 років займається продажем мобільних телефонів, електроніки та побутової техніки. Компанія співпрацює з найвідомішими брендами, як-от Bosch, Amica, Samsung, Apple, BEKO, Electrolux, Whirlpool, Acer, Dell, Asus, LG, Philips, Xiaomi та постійно розширює портфоліо своєї продукції.

Телевізори, смартфони, периферійні пристрої, комп’ютери, пральні машини, сушильні машини, пилосмоки, плити, холодильники – це лише частина товарів, представлених у широкому асортименті стаціонарних магазинів та інтернет-магазину Ringoo. Завдяки такій різноманітній пропозиції кожен знайдете все необхідне для свого дому чи офісу, а покупки будуть швидкими, легкими, приємними та - головне - безпечними.

Необмежений вибір побутової техніки й електроніки

У Ringoo усвідомлюють, що тільки багатий і повний асортимент продукції може залучити клієнтів, тому компанія постійно розширює та оновлює свою пропозицію. Орієнтація на відомі бренди та перевірені рішення робить Ringoo більш конкурентоспроможним, ніж інші магазини електроніки та побутової техніки. На сайті магазину ви знайдете наступні категорії товарів:

  • смартфони та телефони. Завжди залишайтеся на зв'язку з родиною, друзями чи співробітниками завдяки останнім моделям телефонів. Тут ви знайдете як флагманські моделі таких брендів, як Samsung і Apple, так і прості телефони для менш вимогливих користувачів. Звичайно, жоден телефон не обходиться без аксесуарів, тому Ringoo також пропонує розумні годинники, зовнішні акумулятори, гарнітури та багато інших аксесуарів.
  • Ноутбуки, планшети, ПК для роботи, навчання, розваг. Залежно від ваших потреб у Ringoo ви знайдете обладнання, яке впорається з будь-яким завданням.
  • Телевізори та мультимедіа. Коли ви знаходите час для розваг, то хочете відчути їх у найвищій якості. Це можливо завдяки телевізорам Full HD і 4K, які ви знайдете в асортименті магазину Ringoo. Крім того, у продажу є проєктори, ігрові консолі, спортивні камери та відеокамери, а також аксесуари до них.
  • Побутова техніка. Холодильники, посудомийні машини, духовки, пральні машини, а може, вам потрібна дрібна побутова техніка? Інтернет-магазин Ringoo пропонує все необхідне для полегшення повсякденних домашніх справ.
  • Краса та здоров’я. Ringoo також потурбувався про ваш зовнішній вигляд і самопочуття. На сайті ви знайдете засоби та прилади, які будуть корисні у щоденному догляді за тілом, шкірою та волоссям.

Коли краще купувати електроніку та побутову техніку?

Важливо не лише те, де ви робите покупки, а й коли. Електроніку та побутову техніку найкраще купувати під час розпродажу складських залишків або у період акційних знижок. Зазвичай ноутбуки, телевізори та побутова техніка найдешевші після Різдва та Нового року, особливо в січні - лютому. На щастя, в інтернет-магазині Ringoo знижки та акції діють майже цілий рік, тому купувати тут дуже вигідно.


Читати також