Автор та виконавець VLADKOVSKYI презентує сингл «FOREVER»

Автор та виконавець VLADKOVSKYI презентує сингл «FOREVER»

Я автор і виконавець своїх пісень! Пишу вірші і створюю з них пісні! Обожнюю народні мотиви! Народився на Франківщині, де з дитинства надихаючись природою почав писати вірші та наспівувати народні пісні!

Життя продовжується незважаючи на те, що тебе зрадили чи покинули! Та сама людина, яка має бути частинкою твого всесвіту, буде нею! А всі непотрібні люди будуть проходити повз , навіть інколи переступати через тебе, чи навіть ходити по твоїх почуттях, та все одно вони залишаться непотрібними! Ми живемо заради спільної мети - КОХАННЯ! Кохання, яке зробить нас щасливими! Коли закінчується історія і ми закриваємо книжку, починається нова!

В моєму житті була історія нерозділеного кохання! Так давно, що я проніс через роки свої почуття і вирішив нарешті їх відпустити, випустивши в світ цю пісню! Інколи біль втрати , біль зради, так довго не відпускає, але я зрозумів, що я тут і зараз! Тепер я інший! Тепер я дихаю новим коханням, яке дало змогу мені забути…

В мене в проєкті дуже багато задумів, що я сам іноді дивуюсь! Осінь саме та пора, коли пишуться неймовірно багато текстів, вона дарує нові емоції і почуття! Вистачатиме на кілька альбомів, які принесуть мені щастя від того, що я роблю!

Читати також


up