Українські артисти Smillan та Jzelle презентують чуттєву пісню «Падаю»

Українські артисти Smillan та Jzelle презентують чуттєву пісню «Падаю»

Smillan та Jzelle - українські артисти. У своїй творчості роблять акцент на Pop та Dance music. В новому кліпі хочуть познайомити слухача не тільки зі своєю музикою, а зі своїми особистостями.

Чи стикались ви з відчуттям невизначеності? Гадаємо, що так, бо наше життя досить складне і повне несподіваних подій. Про таке відчуття нам розповідають Smillan і Jzelle у новому треку «Падаю».

Ця пісня, наповнена емоціями і глибоким змістом, обіцяє стати хітом та вразити слухачів своєю витонченою музичною якістю та текстом.

Текст пісні, написаний самими виконавцями, розповідає про тему кохання і втрати, яка дуже актуальна для багатьох.

Цей трек змушує нас відчути власну вразливість і справжність почуттів.

"Падаю" вже доступний для прослуховування на всіх основних музичних платформах, включаючи Spotify, Apple Music, та YouTube Music. Ми запрошуємо всіх приєднатися до нас у цій музичній подорожі та відчути всю глибину емоцій, які принесе ця пісня.

Двох молодих українських артистів Smillan та Jzelle поєднала любов до музики. За доволі короткий час вони знайшли спільну мову та настільки надихнулися творчістю один одного, що вирішили зробити спільний трек. Іноді це важко зробити в межах однієї країни, а вони змогли порозумітися на відстані декілька тисяч кілометрів. «Я відправила йому чернетку зі своїм текстом, а він зробив з цього хіт» - Jzelle.

Smillan мав декілька дуже успішних релізів цього року, наприклад треки «Пазли» та «Wow» підкорили топові українські плейлисти. Пісня Jzelle «Одинокі» однозначно була хітом останні два роки, до сих пір ви можете її чути на багатьох радіостанціях.


Читати також