Співачка Elen Smile випустила ремікс на пісню «Віра у майбутнє»

Співачка Elen Smile випустила ремікс на пісню «Віра у майбутнє»

Elen Smile - це нова зірочка. Ексцентрична, смішна, харизматична та епатажна. Вона випустила ремікс на пісню "Віра у майбутнє" який реально качає.

"Після шоу "Україна має талант " в мене була глибока депресія, я вирішила більше  ніколи не співати!! Мені прилетіло стільки хейту, що можна було йти вішатися. Я потрапила до лікарні і я не розуміла чому зі мною це сталося, я завжди була здоровою. Є така таблиця Луїзи Мей де можна подивитися чому якась хвороба тобі дана і як її вилікувати з допомогою психосоматики. Коли я прочитала про мою, я одразу зрозуміла - це через те шоу і через те, що я собі заборонила робити те, що найбільше люблю в житті - це співати. І тоді я почала потрохи співати у лікарняній палаті, ридала і співала. І до мене випадково потрапила пісня "Віра у майбутнє" . Коли я почала над нею працювати сили до мене повернулися і хвороба відступала. Я запросила дитячий колектив знятися в кліпі та заспівати приспів у пісні. Я хотіла кинути цю ідею кілька разів, але коли пообіцяла дітям, то мусиш зробити.Оригінальний кліп знімався в Вінниці під час війни.

Я випадково натрапила на Tretiaka, який робить неймовірні ремікси, з його оранжуванням пісня засвітилася по новому. Вона стала легкою та веселою Вірою у майбутнє.

Наразі я емігрувала до США і я зараз працюю над англомовним альбомом. Вже зовсім скоро можна буде почути першу пісню. Я також шукаю свій стиль і кожна пісня буде зовсім різна!", - розповідає Elen Smile.

Читати також


up