Ідеальна чоловіча сумка: яка вона?

Ідеальна чоловіча сумка: яка вона?

Сьогодні, коли обізнаність чоловіків у моді значно зросла, чоловічі сумки стали не лише функціональним додатком до гардероба, а й елементом іміджу. Уявіть собі елегантно одягненого чоловіка зі стосом документів у руках і такого ж чоловіка, який тримає в руці вишуканий портфель. Імідж і перше враження є дуже важливим, особливо в бізнесі. Тому ваш образ повинен бути послідовним та стильним. Щоб допомогти вам уникнути елементарних помилок, ми підготували кілька практичних порад, як правильно підібрати чоловічу сумку.

Як вибрати чоловічу сумку?

Чи існує набір перевірених характеристик, якими повинна володіти чоловіча сумка, щоб вважати її ідеальною? Звичайно, так! На нашу думку, він такий:

  • Незалежно від того, яку роботу ви виконуєте і на який час залишаєте своє помешкання, сумка, яку ви берете з собою, повинна вмістити всі речі, які можуть вам стати в пригоді або які ви просто хочете мати з собою.
  • Було б добре, якби вона не надто відрізнялася за стилем від того стилю одягу, який ви зазвичай носите. Нехай вона, як і ваш наряд, стане своєрідним посланням.
  • Крім місткості, ідеальна сумка повинна бути ще й зручною. Обирайте таку, яка комфортно лежатиме у вашій руці або на плечі.
  • Сумка також повинна бути функціональною, наприклад, мати багато бічних кишень, які забезпечать вам швидкий доступ до гаманця, ключів або телефону.

Саме таким критеріям відповідають чоловічі сумки, які можна придбати на сайті HARVEST.

Види чоловічих сумок

  • Спортивні сумки – найпопулярніший вид серед чоловіків. Вони ідеально підходять для відвідування тренажерного залу, тренування або басейну. Як правило, чоловіча спортивна сумка має об’єм 25 літрів, оснащена ручками для носіння в руках і довшим регульованим плечовим ременем.
  • Сумки для ноутбука – адаптовані до різних розмірів діагоналі екрана ноутбука. Найчастіше можна зустріти сумки розміром до 15", але на ринку є і більші моделі. Вони виготовлені з високоякісних матеріалів, які захищають обладнання від намокання під час дощу й стійкі до забруднень.
  • Сумки-месенджери – класичні чоловічі сумки через плече. Це ідеальний вибір для чоловіків, які люблять завжди мати при собі необхідні речі, але не хочуть виглядати непривабливо через набиті кишені штанів гаманцем, телефоном, ключами від квартири та автомобіля тощо.
  • Дорожні сумки – стануть в пригоді для нерегулярних поїздок. Їх характерною особливістю є темне забарвлення – зазвичай вони чорні, темно-коричневі або темно-сині. Їх місткість приблизно 40 літрів – цього достатньо, щоб вмістити все, що може знадобитися під час багатоденної подорожі.

Підбірка сумок від HARVEST

  • "BAREL BAG" – ця модель може відмінно слугувати як спортивною, так і дорожньою сумкою. Об’єм 32 літри дозволяє вмістити не лише змінне взуття, але й предмети одягу, пляшку води та усі необхідні дрібниці для коротких подорожей.
  • "JET" – попри досить малі габарити та мінімалістичний дизайн, дана модель може вмістити не тільки телефон, ключі та гаманець, а й електронну книгу, зошит, енергетичні батончики тощо.
  • "SHUTTLE UNO BAG" – цю чорну сумку через плече можна носити на грудях та за спиною. Класичний дизайн пасуватиме однаково добре як для ділового, так і для вуличного стилю одягу. Модель доступна у двох варіантах: екошкіра та поліестер.
  • Месенджер "KLARK" – компактна сумка з екошкіри; ідеальна для випадків, коли ви знаєте, що вам знадобляться лише телефон, ключі та документи.

Підберіть портмоне

Чоловіче портмоне з екошкіри - стильний та етичний аксесуар, який поєднує в собі елегантний дизайн та відмінну функціональність. Виготовлене з високоякісного штучного матеріалу, воно не лише надає вашому образу шарму, але й підтримує вас у зусиллях збереження природи. Чудовий вибір для тих, хто цінує стиль та відповідальність перед навколишнім середовищем.

Якщо ви шукаєте сучасну чоловічу сумку, яка буде поєднувати функціональність, високий комфорт використання та стильний дизайн, переходьте на сайт harvest-clothing.com.ua та обирайте продукцію HARVEST!


Читати також