Як автоексперт допоможе вибрати автомобіль в Україні

Як автоексперт допоможе вибрати автомобіль в Україні

Вибір ідеального автомобіля — це справжній виклик для багатьох українців. Здавалося б, що тут може бути складного, коли інтернет рясніє безліччю пропозицій, а популярні сайти мають розширені фільтри пошуку машин? Проте реальність така, що ціни на схожі моделі можуть значно відрізнятися, а заявлені в оголошеннях характеристики — взагалі не відповідати дійсності. Продавці та перекупники часто замилюють очі покупцям: намивають бите авто та закладають подекуди від 15 до 30% прибутку. Рівень майстерності рихтувальників досяг такого рівня, що навіть досвідчені водії ризикують придбати відновлену після аварії чи пошкоджену зсередини автівку.

На щастя, подібним ситуаціям може зарадити автоексперт, який розуміється на всіх тонкощах цього бізнесу. Він допоможе запобігти купівлі машини з потенційними проблемами. Досвідчений професіонал з автопідбору допоможе знайти найкращу вживану модель на українському ринку за вашим бюджетом і смаком. Отже, в чому саме полягає допомога в купівлі авто та чому все більше водіїв готові платити за послуги автоексперта? Розберімося на прикладі компанії JustAcar.

Автоексперт на день або підбір авто під ключ?

Будь-яка компанія з автопідбору пропонує різні способи забезпечити незалежну експертизу авто. У JustAcar — це професійний огляд варіантів покупця та підбір авто під ключ. Якщо у першому випадку клієнт може розраховувати на разовий огляд або декілька оглядів упродовж дня, то в другому — на повноцінний супровід фахівців: від пошуку автівки до укладення угоди. В обох випадках експерт покликаний надати об'єктивну оцінку транспортного засобу.

Проте як покупцеві оцінити рівень його експертності? Адже компаній, як і продавців, на ринку багато. Коли йдеться про купівлю авто, водії мріють про блискучий результат не менше, ніж про ефективну співпрацю. Саме тому компанія JustAcar пропонує своїм клієнтам безплатну консультацію, що допоможе визначитися з вибором моделі в рамках бюджету та потреб, а також дозволить впевнитися в тому, що перед ними — справжній експерт з 6-річним досвідом на авторинку. Саме так починається підбір авто під ключ. Після підписання офіційного двостороннього договору та внесення першої половини вартості послуги (що є додатковою гарантією чесної та комфортної співпраці) спеціалісти беруться за пошук.

В арсеналі фахівця - глибокий досвід, знання ринку, бази та сервіси для пошуку, перевірки юридичних історій, а також спеціальні прилади для попереднього діагнозу технічного стану авто. До речі, пакет послуги з автопідбору під ключ передбачає 10 оглядів наживо, хоча на практиці цінні автомобільні знахідки трапляються вже на 3-4 зустрічі з продавцем.

Автоексперт узгоджує кожен варіант із покупцем, а після оглядів дає повний фото- та відеозвіт з висновками та рекомендаціями. Коли вибір зроблений, здійснюється повна діагностика на СТО, вартість якої вже врахована в пакет послуг. Експерт неодмінно врахує найменший нюанс, зафіксований під час техогляду, в інтересах водія на етапі торгу з продавцем. У такий спосіб клієнтам JustAcar вдається зекономити чималу суму коштів і часом «відбити» вартість послуг автопідбору. Проте на цьому роль експерта не закінчується, допоки клієнт не отримає техпаспорт і номери після реєстрації угоди в сервісному центрі.

Значно дешевшою та не менш ефективною є послуга «Автоексперт на день». Вона передбачає перевірку технічного стану тих моделей, які вибрав клієнт, упродовж одного дня. Виїзд можливий як за участі покупця, так і без. Головне, щоб клієнт заздалегідь обдзвонив усіх продавців і домовився про зустрічі на конкретну дату. Вже наприкінці дня ви знатимете все про реальний стан кожної з оглянутих автівок, отримаєте детальні звіти та зможете зробити впевнений вибір за рекомендацією справжніх експертів.

Для водіїв, які мають одного фаворита серед вживаних автівок, діє послуга разового огляду, за бажанням — з перевіркою на СТО та супроводом під час оформлення документів.

Отже, незалежна експертиза в будь-якій формі співпраці мінімізує ризик придбати вживану машину з прихованими дефектами. З огляду на сучасний стан українського авторинку підтримка автоекспертів є чи не єдиним способом убезпечити себе від невдалої покупки. Якщо вам потрібна допомога в купівлі авто в Києві чи будь-якому іншому місті, звертайтеся до наших експертів: +38 (067) 515-27-57. З командою JustAcar ви будете впевнені, що новий автомобіль відповідає вашим потребам, стандартам безпеки та заявленій вартості.


Читати також