Золоті сережки — спокуса в кожному русі!

Золоті сережки — спокуса в кожному русі!

Сережки — одні з найцікавіших та найпривабливіших прикрас! Вони мають довгу історію, починаючи з кам’яного віку і до сьогодення; від мушель, пір’їнок та інших «підручних» засобів до вишуканих пар з дорогоцінних металів та коштовних самоцвітів! Чоловіки вважають сережки найспокусливішими жіночими штучками, зданими дійсно звести з розуму! Тому не дивно, що золоті сережки — невід’ємна частина жіночого образу, те, що його доповнює. До того ж змалечку! Адже найчастіше саме золоті сережки — перша коштовна прикраса у дитячій шкатулці.

Як правильно вибрати сережки при покупці?

Факторів, які впливають на вибір сережок, досить багато. Це і ціна, і призначення пари, а відтак і її вигляд. Сучасний асортимент дуже великий, і для того, щоб ознайомитися з ним через магазини, потрібно витратити досить багато часу, але є прекрасна альтернатива — пропонуємо вам зазирнути сюди, і ви будете приємно вражені багатством вибору та краси! Для зручності можна класифікувати всі золоті сережки на чотири великі групи.

Золоті сережки в червоному золоті

Найбільша група, що об’єднує всі золоті сережки: дорослі, дитячі, маленькі, великі, прототипи світових колекцій, з вставками і без — все багатство вибору в одному місці! Насправді можна загубитися, але саме тут представлено майже все й одразу, а ще можна вибрати та купити золоті сережки на будь-який випадок життя!

Золоті сережки в червоному золоті

Золоті сережки в білому золоті

Ця група об’єднує сережки з двох видів металу — нетривіальні прикраси. Особливе місце тут займають сережки з білого золота з родієвим покриттям, які мають дуже вишуканий та елегантний вигляд.

Золоті сережки в червоному золоті

Золоті сережки зі вставками

Мабуть, найкрасивіша група золотих сережок! Різноманіття форм, стилів і дизайну: від класики до сучасних трендових виробів. Від яскравих фіанітів до коштовних смарагдів та діамантів! Від лаконічних пусетів на кожен день до розкішних вечірніх пар!

Золоті сережки з вставками

Золоті сережки без вставок

Ще одна просто вражаюча група! Представлені вироби від вітчизняних виробників та мистецько виконаних протопитів світових брендів, що дозволяє обрати прикрасу не тільки по кишені, але й здійснити свої мрії!

Золоті сережки без вставок

Деталі, які варто враховувати при покупці золотих сережок

1. Наявні / відсутні прикраси: при покупці золотих сережок потрібно брати до уваги, з чим ви будете їх носити, адже все має гармоніювати!

2. Сережки мають носитися щодня? Тоді зверніть увагу на пусети. Це завжди в тренді, красиво та практично! Можна обрати лаконічну пару навіть з невеличкими вставками, головна умова — стриманість.

3. Парадно-вихідна пара? До вашої уваги пари з рухливими елементами, щедро декоровані, величенькі та помітні! Хоча це може бути виразна пара без вставок або так звані висячі сережки. Ось при виборі таких сережок є декілька секретів: їх потрібно підбирати за формою обличчя.

  • Округле — класичні овальні.
  • Сердечком — геометрія.
  • Овальне — видовжені «пір’їнки».
  • Квадратне — кільця-конго.

4. При виборі сережок зі вставками також потрібно враховувати ваш типаж. Якщо перли та діаманти будуть пасувати абсолютно всім незалежно від віку, то, вибираючи кольорову вставку, необхідно пам’ятати:

  • Сині, зелені відтінки підкреслять і відтінять глибину очей блондинок та русявих.
  • Червоні зроблять більш виразним погляд брюнетки та шатенки.
  • Фіолетові відтінки можуть пасувати майже всім!
  • І Nota Bene! Колір шкіри також має значення.

5. Купуючи золоті сережки для презенту, зважайте на вік та вподобання їхньої майбутньої власниці: молоденькі дівчата та жінки, як правило, більш розкуті та сміливі у виборі, солідні дами більш консервативні. Але ні ті, ні інші ніколи не відмоляться від класичних пусетів, особливо якщо вони будуть з діамантами чи навіть перлами, чи фіанітами — тренд на всі роки!

Коли жінка одягає золоті сережки, вона насамперед хоче відчувати себе красивою, навіть королевою, тому слід пам’ятати: королеви одягаються по-королівському, тобто відповідно до ситуації. А тому на кожен день краще обрати практичну пару з надійною застібкою. Не обов’язково це мають бути пусети (хоча вони найпрактичніші), нехай це буде стримана пара, навіть з делікатною вставкою. Вона має естетично поєднуватися з іншими вашими прикрасами і разом створювати цілісний образ.

При виборі святкової пари також звертайте увагу на те, з чим ви будете її одягати, щоб усе це разом виглядало вишукано й елегантно та створювало незабутній стиль справжньої леді! Можна дозволити собі великі, помітні сережки з гарними камінчиками, котрі важко не помітити, а разом з ними і їхню власницю.

Купляючи золоті сережки для дівчинки, обирайте моделі з надійною застібкою, щоб дитині було комфортно їх носити.

Слушні поради для краси вашої пари золотих сережок

  1. Прикраси з золота, особливо зі вставками, не люблять агресивних реагентів, як-от побутової хімії тощо. Також сережкам може «не сподобатися» знайомство з фарбою для волосся та іншими перукарськими засобами — після контакту можуть втратити вигляд, тому при поході до салону краси краще знімати прикрасу.
  2. Не слід вдягати сережки, особливо великі, з рухливим елементом чи «висячі» на фітнес, до спортзалу чи в басейн — великий ризик загубити чи пошкодити сережки. Щодо сауни — сюди не вдягаються ніякі прикраси: однаково шкідливо як для прикрас, так і для їхньої господині!
  3. Така сама рекомендація щодо активного відпочинку на природі, в горах. Єдиний виняток в обох випадках стосується пусетів — надійне кріплення та мінімалізм гарантують цілісність прикраси завжди.

Догляд за золотими сережками

  • Їх потрібно чистити. В домашніх умовах це можна зробити за допомогою м’якенької щіточки та мильного розчину. А можна віднести до ювеліра. Але ніяких голочок, зубочисток: пошкодите гладеньку поверхню - вони втратять вигляд!
  • Потрібно періодично перевіряти надійність замка та кріплення камінців. Це вже має робити ювелір!

Догляд за золотими сережками

Золоті сережки - це не тільки красиво і стильно, це можливість продемонструвати свій смак, уподобання, добробут і фінансове благополуччя. Вони можуть носитися як соло, так і в комплекті з каблучкою, підвісом, утворюючи вишуканий гарнітур. Можуть стати саме тією родзинкою, яка дійсно зробить образ довершеним і вишуканим. Бажаємо вам придбати золоту пару сережок вашої мрії, що принесе вам задоволення та щастя!


Читати також