Переваги оренди конференц-зали у готелі «Лофт»

Переваги оренди конференц-зали у готелі «Лофт»

Для людей, котрі ведуть діловий спосіб життя, часто може знадобитися оптимальне місце для проведення конференції, семінару, тренінгу чи будь-якої іншої зустрічі. Локація має бути комфортною, сучасною, мати зручне розташування. У цьому допоможе готель LOFT7 за посиланням https://loft7.com.ua/zakhody/, де і представлена корисна, актуальна інформація. 

У готельному комплексі LOFT7 можна скористатися послугами оренди світлих і сучасних конференц-залів. Кожне приміщення має стильний дизайн з мінімальною кількістю декору та з наявністю сучасного мультимедійного обладнання. До послуг клієнтів також надається великий паркінг, номери, що мають різний ступінь комфортності. Ще одним приємним бонусом є можливість відвідати панорамний ресторан, де можна провести перерву на каву, банкет чи фуршет. 

Все це знаходиться у центрі Львова, де багато історичних місць. Збираєтеся провести ділову зустріч? Тоді бронюйте конференц-залу - і всі турботи по організації візьме на себе висококваліфікований персонал. 

Оренда конференц-зали у готелі «Лофт»: головні переваги

Вибираючи конференц-залу для проведення ділових зустрічей у готелі LOFT7, можна одразу відчути наступні переваги:

  • Готель розташовується в історичному центрі Львова.
  • «Лофт» готовий організувати трансфер куди потрібно, тобто до вокзалу чи від, також, якщо потрібно, до аеропорту та від.
  • Відвідувачі можуть скористатися безкоштовним паркінгом, який розрахований до 50 автомобілів. Паркінг знаходиться на території комплексу, тому за транспорт гостям хвилюватися не доведеться.
  • Всі зали оформлені у сучасному дизайні, виконаний у стилі лофт.
  • Ресторан має панорамні вікна, що охоплюють огляд 360 на центр міста. 

Після проведення конференції гості матимуть змогу відпочити у номерах, увечері погуляти по місту, щоб дізнатися більше про романтичну атмосферу Львова. Готель «Лофт» є ідеальним місцем, щоб отримати водночас приємні та корисні послуги, поєднати роботу та відпочинок. 

Можливість додаткових послуг у готелі

До послуг гостей готель пропонує лаунж-зону, ресторан. Таким чином, за бажання можна зробити перерву на каву чи замовити повноцінні страви. 

  • Якщо вибираєте перерву на каву, тоді пропонують різні напої. Це може бути кава, чай, фруктові соки та інше.
  • Як перекус можна вибрати печиво, мафіни, тістечка тірамісу й інші смачні десерти.
  • У замовленнях присутні бізнес-ланчі.

Завдяки широкому асортименту страв кожен зможе підібрати щось до власних уподобань та насолодитися вишуканим смаком. 

Щоб замовити приміщення для проведення конференцій, достатньо скористатися номерами телефонів на сайті та забронювати залу на потрібну дату і час. 


Читати також