Не лягайте спати, а шукайте юристів Актум у будь-якій незрозумілій правовій ситуації

Не лягайте спати, а шукайте юристів Актум

Із несправедливістю або співпрацюють, або борються,

– казав Альбер Камю.

Ми пропонуємо боротися. 

Діяти задля і до самого результату – принцип, на якому базує свою роботу Адвокатське об’єднання «Актум». Команда професійних юристів і 25 адвокатів із багаторічним досвідом роботи в Україні та світі чекає на Вас з усіма Вашими клопотами та проблемами, на зручних для Вас умовах. Маємо високий рівень компетенції у військовій, кримінальній, сімейній, кредитній площинах; справах, пов’язаних із ДТП.

Військові питання 

Монтень вважав, що лязкіт зброї заглушує голос законів, але мудра латинь переконує: “Arma potentius aequum,” – справедливість сильніша зброї.

Війна – жорсткий виклик правовому суспільству, але й у її умовах діють закони. Якщо їх знати та правильно використовувати, можна суттєво покращити життя. Після того як, наприклад, оскаржити рішення ВЛК, отримати «загублені» виплати чи звільнитися зі служби, якщо на те є законні підстави. А ми це вміємо робити. Як і ефективно захищати військових у кримінальних справах (СЗЧ, дезертирство, невиконання наказу, втрата військового майна та інше).

Також ми проводимо тренінги для військовозобов’язаних, під час яких навчаємо, як поводитися з представниками ТЦК, щоб максимально захистити свої права.

Кримінальні справи

Адвокат Актуму – це авторитетний захисник із величезним власним досвідом, який ще й потужно підсилюється більш ніж 25-річним досвідом адвокатського об’єднання та кожною виграною справою колег.

Наш правник забезпечить Вам повний юридичний супровід - від виїзду на місце події й до суду, та навіть у СІЗО. А над стратегією захисту працюватиме все адвокатське бюро. Плюс, ми маємо власний аналітичний відділ. 

Сімейні спори

У цьому напрямку накопичуємо досвід із 2008 року. В умовах воєнного стану він збагатився новими нюансами, тож наші правозахисники готові до справ будь-якої складності. Розлучення, розподіл майна, батьківство, міжнародні сімейні спори… 

Кредити

Навіть найдобросовісніший позичальник в умовах воєнного стану має чимало шансів стати злісним боржником. Позбутися щонайменше дзвінків від представників фінансових установ, а то й ризику втратити майно – підйомна задача для хорошого юриста. А це знову ж таки про нас. Якісний юридичний супровід справи поверне Вам спокій буття.

ДТП

Транспортні аварії з потерпілими часто доволі непрості та потребують особливої компетенції, щоб розкласти все правильно по поличках, добитися, щоб потерпілому було компенсовано матеріальну та моральну шкоду та щоб не постраждав невинний. Маємо також велику практику захисту інтересів військовослужбовців, які потрапили в ДТП.  

Безкоштовні послуги

Адвокатське бюро Актум дотримується принципів соціальної відповідальності. У виняткових випадках забезпечуємо безкоштовний юридичний супровід соціально незахищеним людям, які потребують адвокатських послуг. Звісно, це не позначається на якості послуг - вона гарантована завжди. 

Як знайти юристів Актум?

Можете прийти в один із 12 наших офісів у Києві, Одесі, Дніпрі, Львові, Кривому Розі, Миколаєві, Житомирі, Херсоні, Чернівцях, Харкові, Покровську чи Слов’янську. Можете проконсультуватися за допомогою сучасних технологій – дзвінок, соціальні мережі, мобільні додатки. Ми доступні скрізь і завжди готові бути на Вашому боці. 


Читати також